Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Bertiswil FC Scheibenwischer
Roz Tactiek windblume
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten average
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


17e minuut.
Schütz onderschept slim de pass. Schütz geeft de bal voor. Hunter geeft een lange en hoge pass. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiaderny met een snelle inworp. Wolwowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... Schütz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Scheibenwischer 1:0

26e minuut.
Wiaderny speelt de bal door. Wolwowicz is nu in balbezit. Schütz begaat een overtreding. Schütz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Schütz is nu in balbezit. Grzebaczewski onderschept slim de pass. Niedziela speelt de bal door. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Abrahamsen geeft een hoge lob. Tasic probeert naar een medespeler te passen. Niedziela kopt de bal weg. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Niedziela passt de bal in één keer door. Grzebaczewski probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 28%, FC Scheibenwischer 72%.
SpVgg Bertiswil - FC Scheibenwischer 1:0

50e minuut.
Wiaderny geeft een hoge lob. Kästli geeft een hoge lob. Nufer kopt de bal weg. Ritter rent richting de bal. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Rizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Baños Cardín rent richting de bal. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tasic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap. Tasic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Scheibenwischer 2:0

54e minuut.
Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen passt de bal zonder na te denken. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap. Tasic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Nibbler geeft een hoge lob. Ferstel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzebaczewski de bal. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abrahamsen geeft de bal voor. Aeschlimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC Scheibenwischer 3:0

74e minuut.
Schütz passt de bal in één keer door. Ritter is nu in balbezit. Hunter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hunter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 30%, FC Scheibenwischer 70%.
SpVgg Bertiswil - FC Scheibenwischer 3:0