Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZIMBRUL Sparfuchs
Normal Tactiek sparfuchs 532.1
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Nidler passt de bal in één keer door. Moretti rent richting de bal. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Nidler is nu in balbezit. Nidler passt de bal zonder na te denken. Moretti met een sublieme pass. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:1

11e minuut.
Moretti is nu in balbezit. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg passt de bal zonder na te denken. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten schiet op doel. Faller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fannin geeft de bal voor. Schlittler kopt de bal weg. Bättig heeft problemen om de bal te vangen. Kalbermatten rent richting de bal. Kalbermatten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moretti rent richting de bal. Faller kan de bal niet met de borst controleren. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Faller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brand onderschept slim de pass. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten passt de bal met de wreef. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. Hebeisen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIMBRUL 78%, Sparfuchs 22%.
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:2

56e minuut.
Danilović kopt de bal weg. Klungelig pakt Moretti de bal. Nidler rent richting de bal. Nidler geeft een hoge lob. Fannin kopt de bal weg. Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:3

60e minuut.
Nidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrecht begaat een overtreding. Nidler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brügger komt het veld opgelopen. Zielke wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hebeisen trapt de bal weg. Nidler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Faller de bal onder controle te krijgen. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:4

66e minuut.
Dreyer kopt de bal weg. Daar is Müggeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielke geeft een hoge lob. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Nidler de bal onder controle te krijgen. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Obrecht zijn tegenspeler op de grond. Zielke raakt geblesseerd tijdens het duel. Zielke met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Klungelig pakt Obrecht de bal. Brügger is nu in balbezit. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ... Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Brand heeft problemen om de bal te vangen. Kalbermatten rent richting de bal. Kalbermatten speelt de bal door. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ... Hebeisen bokst de bal weg. Brügger rent richting de bal. Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:5

76e minuut.
Daar is Müggeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalbermatten onderschept slim de pass. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:6

82e minuut.
Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidler verovert de bal door een tackle van achteren. Obrecht met een sublieme pass. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schlittler geeft een lange en hoge pass. Kalbermatten rent richting de bal. Kalbermatten passt de bal zonder na te denken. Brügger probeert de bal aan de voet te houden. Brügger draait met de bal, schiet en ... Hebeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIMBRUL 85%, Sparfuchs 15%.
FC ZIMBRUL - Sparfuchs 0:7