Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lindos Kickers FC Starköl
L 1 o Tactiek new1
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Zega passt de bal met de wreef. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano onderschept slim de pass. Łysik verovert de bal door een tackle van achteren. Łysik schiet op doel. Krepsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Herr de bal. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr onderschept slim de pass. Herr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Fournier onderschept slim de pass. Fournier geeft de bal voor. Boc is nu in balbezit. Boc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łysik met een sublieme pass. Poklička rent richting de bal. Poklička met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Fournier geeft de bal voor. Tekiralan met een sublieme pass. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov geeft de bal voor. Herr maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gómez Somavilla probeert naar een medespeler te passen. James rent richting de bal. Neacşu onderschept slim de pass. Neacşu geeft de bal voor. Boc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kniaź passt de bal in één keer door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Starköl 0:1

26e minuut.
Marinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordeanu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Notaristefano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piruşca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zega geeft een lange en hoge pass. Boc maakt een snoekduik en kopt de bal. Krepsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Herr passt de bal met de wreef. Boc is nu in balbezit. Cordeanu begaat een overtreding. Cordeanu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Poklička met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal in één keer door. James is nu in balbezit. James schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
James rent richting de bal. Radomski met een sublieme pass. Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź geeft een hoge lob. Tekiralan krijgt zijn hoofd ertegen. Hauri bokst de bal weg.

45e minuut.
Gómez Somavilla is nu in balbezit. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Starköl 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 46%, FC Starköl 54%.
Lindos Kickers - FC Starköl 0:2

48e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan geeft een lange en hoge pass. Piruşca onderschept slim de pass. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Piruşca is nu in balbezit. Piruşca geeft de bal voor. Bârzanu kopt de bal weg. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Notaristefano passt de bal in één keer door. Poklička rent richting de bal. Poklička passt de bal met de wreef. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Hauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zega onderschept slim de pass. Łysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysik passt de bal in één keer door. Boc is nu in balbezit. Boc haalt uit met een fantastische trap. Krepsa bokst de bal weg. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - FC Starköl 1:2

65e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kniaź rent richting de bal. Kniaź passt de bal in één keer door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel. Hauri bokst de bal weg.

66e minuut.
Peeper geeft de bal voor. Inworp. Poklička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
James rent richting de bal. Radomski is nu in balbezit. Radomski passt de bal met de wreef. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kniaź met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fournier. Fournier krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Peeper rent richting de bal. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Fournier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekiralan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tekiralan komt bij de bal en schiet. Hauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kniaź geeft de bal voor. Fournier kopt de bal weg. Mazurkiewicz met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Peeper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Yaqubov rent richting de bal. Yaqubov geeft een hoge lob. Herr maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 50%, FC Starköl 50%.
Lindos Kickers - FC Starköl 1:2