Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi FC Gurtenwald
wenkelried Tactiek Fluegel
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kniaź de bal. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Helios rent richting de bal. Helios met een sublieme pass. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 1:0

18e minuut.
Glatz met een sublieme pass. Jaria is nu in balbezit. Jaria geeft een hoge lob. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 2:0

20e minuut.
Detyniecki rent richting de bal. Glatz onderschept slim de pass. Glatz passt de bal zonder na te denken. Jaria rent richting de bal. Jaria geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dällenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dällenbach geeft de bal voor. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. Frieden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 3:0

26e minuut.
Jaria speelt de bal door. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler onderschept slim de pass. Kessler geeft een hoge lob. Vetsch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 4:0

34e minuut.
Stupf kopt de bal weg. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft een hoge lob. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grandjean probeert naar een medespeler te passen. Helios speelt de bal door. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 33%, FC Gurtenwald 67%.
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 5:0

46e minuut.
Bosnyák is nu in balbezit. Bosnyák passt de bal in één keer door. Swoczyna probeert de bal met de borst te controleren. Vetsch rent richting de bal. Vetsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Helios rent richting de bal. Helios geeft de bal voor. Vetsch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Glatz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaria de bal. Jaria passt de bal in één keer door. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bosnyák met een sublieme pass. Gryglak rent richting de bal. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Helios geeft de bal voor. Vetsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kessler probeert naar een medespeler te passen. Vetsch rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kalymnios ... Strafschop! Vetsch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vetsch neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pulver is nu in balbezit. Pulver geeft een lange en hoge pass. Kalymnios heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kessler rent richting de bal. Kessler met een sublieme pass. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch schiet op doel. Frieden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 31%, FC Gurtenwald 69%.
roggehuse weldsöi - FC Gurtenwald 6:0