Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Silberfische Ebnat kappel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Alt met een snelle inworp. Piatti is nu in balbezit. Piatti geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - Ebnat kappel 1:0

11e minuut.
Alt met een sublieme pass. Conzett rent richting de bal. Alt met een sublieme pass. Akyüz rent richting de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Alt probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger probeert naar een medespeler te passen. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sereinig geeft een lange en hoge pass. Akyüz kopt de bal weg. Semadeni kan de bal niet met de borst controleren. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - Ebnat kappel 2:0

32e minuut.
Semadeni geeft de bal voor. Inworp. Piatti met de inworp. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 39%, Ebnat kappel 61%.
Ruhige Silberfische - Ebnat kappel 2:0

62e minuut.
Reimann rent richting de bal. Reimann passt de bal zonder na te denken. Solari met een sublieme pass. Schmutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmutz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mönch rent richting de bal. Mönch passt de bal zonder na te denken. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Schwegler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 53%, Ebnat kappel 47%.
Ruhige Silberfische - Ebnat kappel 2:0