Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Herzöge Schreiende Vögel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klein trapt de bal weg. Longhi kopt de bal weg. Niederhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhäuser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Opplinger geeft de bal voor. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Brand zijn tegenspeler op de grond. Brand krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Subiat de bal. Schleck is nu in balbezit. Schleck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Mann is nu in balbezit. Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Brand heeft problemen om de bal te vangen. Bernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernet met een sublieme pass. Schleck is nu in balbezit. Schleck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een hoge lob. Ben Khalifa probeert de bal aan de voet te houden. Schleck rent richting de bal. Schleck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Herzöge - Schreiende Vögel 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loosli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernet onderschept slim de pass. Bernet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Herzöge 47%, Schreiende Vögel 53%.
Verwegene Herzöge - Schreiende Vögel 1:0

52e minuut.
Medici speelt de bal door. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi met een sublieme pass. Schleck is nu in balbezit. Schleck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Subiat rent richting de bal. Malz verovert de bal door een tackle van achteren. Brand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brand krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Subiat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernet rent richting de bal. Bernet passt de bal in één keer door. Schleck rent richting de bal. Schleck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Malz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger is nu in balbezit. Opplinger passt de bal in één keer door. Niederhäuser rent richting de bal. Niederhäuser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Herzöge 41%, Schreiende Vögel 59%.
Verwegene Herzöge - Schreiende Vögel 1:0