Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland Razorblade FC
Liga B Tactiek No Wing II
66% Balbezit 34%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 18.2
formidabel Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Manolescu probeert de bal aan de voet te houden. Mustacedo is nu in balbezit. Mustacedo met een sublieme pass. Manolescu rent richting de bal. Manolescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koba speelt de bal door. Daar is Egger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egger passt de bal in één keer door. Hug is nu in balbezit. Hug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dürst geeft een hoge lob. Inworp. Medeiros met een snelle inworp. Pytlarz rent richting de bal. Koba geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cyprien met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Oswald de bal. Manolescu rent richting de bal. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. Feller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 1:0

26e minuut.
Koba geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Manolescu rent richting de bal. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 2:0

31e minuut.
Medeiros onderschept slim de pass. Medeiros probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel. Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca geeft een hoge lob. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 3:0

38e minuut.
Mustacedo is nu in balbezit. Mustacedo geeft een lange en hoge pass. Dürst kopt de bal weg. Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustacedo geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Manolescu de bal. Manolescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 42%, Razorblade FC 58%.
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 4:0

47e minuut.
Koba met een sublieme pass. Shilkov rent richting de bal. Shilkov probeert naar een medespeler te passen. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 5:0

52e minuut.
Mustacedo passt de bal in één keer door. Medeiros rent richting de bal. Medeiros passt de bal met de wreef. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mustacedo heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner is nu in balbezit. Mustacedo onderschept slim de pass. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu schiet op doel. Feller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Bechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca passt de bal met de wreef. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Peschke is nu in balbezit. Peschke geeft een lange en hoge pass. Daar is Lüscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlarz onderschept slim de pass. Pytlarz schiet op doel. Feller bokst de bal weg.

66e minuut.
Peschke is nu in balbezit. Peschke geeft de bal voor. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mandioca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medeiros geeft de bal voor. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu schiet op doel. Feller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baumgartner de bal. Manolescu rent richting de bal. Manolescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Shilkov rent richting de bal. Shilkov geeft een lange en hoge pass. Manolescu rent richting de bal. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 6:0

76e minuut.
Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo geeft de bal voor. Manolescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 7:0

80e minuut.
Oswald rent richting de bal. Koba onderschept slim de pass. Koba passt de bal met de wreef. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 28%, Razorblade FC 72%.
FC Biel-Seeland - Razorblade FC 7:0