Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAAZLER FC Teuflische Schuhe
HZ2N Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Zufall met een harde bal richting middenveld. Inworp. Rezende met een snelle inworp. Matter is nu in balbezit. Matter geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 1:0

18e minuut.
Zufall trapt de bal weg van het doel. Matter geeft een hoge lob. Alfiere heeft problemen om de bal te vangen. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl schiet op doel. Zufall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hahl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 2:0

21e minuut.
Matter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Togni de bal. Togni geeft de bal voor. Alfiere rent richting de bal. Alfiere draait met de bal, schiet en ... Zufall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rezende met een snelle inworp. Alfiere rent richting de bal. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl draait met de bal, schiet en ... Zufall bokst de bal weg.

23e minuut.
Momchilov onderschept slim de pass. Momchilov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Epo de bal. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha draait met de bal, schiet en ... Zufall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quintanilha de bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha rent richting de bal. Bastos Martínez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Epo probeert naar een medespeler te passen. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende probeert naar een medespeler te passen. Hahl is nu in balbezit. Hahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 3:0

29e minuut.
Matter is nu in balbezit. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo rent richting de bal. Hahl onderschept slim de pass. Hahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bastos Martínez kopt de bal weg. Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rezende met een snelle inworp. Matter kan de bal niet met de borst controleren. Matter probeert naar een medespeler te passen. Hahl is nu in balbezit. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hahl rent richting de bal. Hahl haalt uit met een fantastische trap. Schaad heeft problemen om de bal te vangen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escoda komt het veld opgelopen. Todd komt het veld opgelopen. Graber komt het veld opgelopen. Dykan komt het veld opgelopen. Leerdam komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 25%, Teuflische Schuhe 75%.
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 3:0

52e minuut.
Schnell rent richting de bal. Dykan onderschept slim de pass. Dykan probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Zufall met een harde bal richting middenveld. Todd probeert de bal met de borst te controleren. Matter probeert naar een medespeler te passen. Leerdam rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bastos Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leerdam rent richting de bal. Leerdam draait met de bal, schiet en ... Zufall probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter met een sublieme pass. Klungelig pakt Leerdam de bal. Leerdam haalt uit met een fantastische trap. Zufall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 4:0

81e minuut.
Schwätzer passt de bal in één keer door. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez passt de bal zonder na te denken. Daar is Hahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAAZLER FC 26%, Teuflische Schuhe 74%.
HAAZLER FC - Teuflische Schuhe 4:0