Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebnat kappel Zitternde Torschützen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Jenzer speelt de bal door. Schmutz is nu in balbezit. Cavegn onderschept slim de pass. Conzett onderschept slim de pass. Conzett draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat kappel - Zitternde Torschützen 1:0

14e minuut.
Conzett passt de bal zonder na te denken. Schmutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurcic onderschept slim de pass. Conzett verovert de bal door een tackle van achteren. Conzett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat kappel - Zitternde Torschützen 2:0

21e minuut.
Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach schiet op doel. Hauser kopt de bal weg. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Conzett rent richting de bal. Cavegn is nu in balbezit. Conzett verovert de bal door een tackle van achteren. Conzett haalt uit met een fantastische trap. Noverraz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Peng is nu in balbezit. Peng passt de bal met de wreef. Marcotti probeert de bal aan de voet te houden. Marbach is nu in balbezit. Marbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jenny geeft een lange en hoge pass. Sereinig rent richting de bal. Sereinig speelt de bal door. Conzett is nu in balbezit. Conzett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat kappel 45%, Zitternde Torschützen 55%.
Ebnat kappel - Zitternde Torschützen 2:0

54e minuut.
Onken met een sublieme pass. Spreng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spreng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spreng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schwegler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Jenzer passt de bal in één keer door. Conzett rent richting de bal. Conzett speelt de bal door. Schmutz rent richting de bal. Schmutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Jurcic de bal. Conzett is nu in balbezit. Conzett probeert naar een medespeler te passen. Schmutz rent richting de bal. Schmutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat kappel - Zitternde Torschützen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat kappel 61%, Zitternde Torschützen 39%.
Ebnat kappel - Zitternde Torschützen 3:0