Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland Verwegene Herzöge
Liga B Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Malz is nu in balbezit. Peschke onderschept slim de pass. Peschke geeft een lange en hoge pass. Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vannorti met een sublieme pass. López Martín rent richting de bal. López Martín speelt de bal door. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. Nager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Peschke rent richting de bal. Peschke probeert naar een medespeler te passen. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia haalt uit met een fantastische trap. Nager werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nager trapt de bal weg van het doel. Opplinger rent richting de bal. Manolescu onderschept slim de pass. Manolescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vannorti speelt de bal door. López Martín is nu in balbezit. López Martín passt de bal zonder na te denken. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 1:0

12e minuut.
López Martín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cuccarede de bal. Nager met een sublieme pass. Peschke heeft problemen om de bal te vangen. Peschke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nager met een sublieme pass. Peschke rent richting de bal. Peschke passt de bal zonder na te denken. Amelia rent richting de bal. Amelia schiet op doel. Nager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cohen kopt de bal weg. Bernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannorti verovert de bal door een tackle van achteren. Vannorti geeft een lange en hoge pass. Manolescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Martinez is nu in balbezit. Amelia verovert de bal door een tackle van achteren. Amelia passt de bal met de wreef. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mustacedo zal de hoekschop nemen. Peschke heeft problemen om de bal te vangen. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Peschke verovert de bal door een tackle van achteren. Amelia rent richting de bal. Amelia passt de bal met de wreef. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Manolescu de bal. Manolescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 2:0

29e minuut.
Peschke kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuccarede de bal. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu onderschept slim de pass. Manolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Manolescu de bal. López Martín is nu in balbezit. López Martín met een sublieme pass. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu passt de bal in één keer door. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia onderschept slim de pass. Amelia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 10%, Verwegene Herzöge 90%.
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 2:0

47e minuut.
Tell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manolescu de bal. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu rent richting de bal. Manolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
López Martín passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amelia de bal. Manolescu rent richting de bal. Manolescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 3:0

55e minuut.
Cuccarede is nu in balbezit. Amelia onderschept slim de pass. Peschke probeert naar een medespeler te passen. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Nager werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Amelia rent richting de bal. Amelia haalt uit met een fantastische trap. Nager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cohen geeft een lange en hoge pass. Inworp. López Martín met de inworp. Peschke rent richting de bal. Peschke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Peschke speelt de bal door. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manolescu de bal. Manolescu draait met de bal, schiet en ... Nager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nager probeert naar een medespeler te passen. Peschke kopt de bal weg. Delacretaz probeert de bal met de borst te controleren. Manolescu rent richting de bal. Manolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 4:0

63e minuut.
Schleck met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernet de bal. Manolescu onderschept slim de pass. Manolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Peschke is nu in balbezit. Peschke speelt de bal door. Bou rent richting de bal. Bou geeft een lange en hoge pass. Manolescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia geeft de bal voor. Vannorti probeert naar een medespeler te passen. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 5:0

80e minuut.
Malz geeft een hoge lob. Kolben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou passt de bal zonder na te denken. Vannorti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 6:0

85e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Peschke rent richting de bal. Amelia is nu in balbezit. Amelia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 7:0

87e minuut.
Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo geeft een hoge lob. Vannorti speelt de bal door. Daar is López Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Martín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 21%, Verwegene Herzöge 79%.
FC Biel-Seeland - Verwegene Herzöge 8:0