Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dortmunden Turun Veikot
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Santasalo met een sublieme pass. Keituri is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Koppinen ... Strafschop! Keituri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santasalo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Niinisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Keituri haalt uit met een fantastische trap. Salmenmaa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santasalo de bal onder controle te krijgen. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ilmanen rent richting de bal. Aromaa verovert de bal door een tackle van achteren. Aromaa met een sublieme pass. Pyrhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrhönen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aromaa passt de bal met de wreef. Virkkilä probeert naar een medespeler te passen. Pyrhönen rent richting de bal. Pyrhönen draait met de bal, schiet en ... Kesälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dortmunden - Turun Veikot 1:0

41e minuut.
Siltala geeft een hoge lob. Inworp. Vedenpää met de inworp. Santasalo is nu in balbezit. Santasalo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dortmunden 57%, Turun Veikot 43%.
FC Dortmunden - Turun Veikot 1:0

48e minuut.
Piiranen onderschept slim de pass. Jolkkonen rent richting de bal. Jolkkonen probeert naar een medespeler te passen. Aromaa is nu in balbezit. Aromaa schiet op doel. Kesälä bokst de bal weg.

53e minuut.
Niinisalo trapt de bal weg van het doel. Aromaa kopt de bal weg. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Pyrhönen rent richting de bal. Pyrhönen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Siltala geeft een hoge lob. Aitolahti heeft problemen om de bal te vangen. Virkkilä rent richting de bal. Virkkilä passt de bal zonder na te denken. Aitolahti geeft de bal voor. Niinisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ilmanen passt de bal in één keer door. Jolkkonen rent richting de bal. Santasalo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Santasalo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Vahermaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Närhi met een snelle inworp. Aromaa is nu in balbezit. Aromaa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Aitolahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedenpää met een sublieme pass. Keituri rent richting de bal. Keituri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dortmunden 46%, Turun Veikot 54%.
FC Dortmunden - Turun Veikot 1:0