Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: SMOLA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
SMOLA NK Proteus
442 Tactiek Orandžna
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Mədətov is nu in balbezit. Stupár verovert de bal door een tackle van achteren. Razelos is nu in balbezit. Stupár verovert de bal door een tackle van achteren. Stupár haalt uit met een fantastische trap. Šaponja bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Gücenmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gücenmez speelt de bal door. Trọng Hà rent richting de bal. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prisecari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manini de bal. Galvez rent richting de bal. Galvez kan de bal niet met de borst controleren. Galvez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - NK Proteus 0:1

14e minuut.
Podgrajšek kopt de bal weg. Stupár heeft problemen om de bal te vangen. Razelos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razelos krijgt een gele kaart. Stupár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stupár maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Šaponja probeert naar een medespeler te passen. Galvez kopt de bal weg. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - NK Proteus 0:2

24e minuut.
Faragli Gigli speelt de bal door. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez passt de bal met de wreef. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Secăreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gücenmez de bal. Manini is nu in balbezit. Arnaudi onderschept slim de pass. Arnaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prisecari speelt de bal door. Gücenmez heeft problemen om de bal te vangen. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi draait met de bal, schiet en ... Bonifacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Stupár rent richting de bal. Überbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari speelt de bal door. Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. Arnaudi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gücenmez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arnaudi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rosa met de inworp. Nazderko met een sublieme pass. Manini speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft een lange en hoge pass. Šaponja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cavalcabò rent richting de bal. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi rent richting de bal. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strohschneider komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 52%, NK Proteus 48%.
SMOLA - NK Proteus 0:2

46e minuut.
Galvez is nu in balbezit. Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvez verovert de bal door een tackle van achteren. Galvez met een sublieme pass. Faragli Gigli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Faragli Gigli de bal onder controle te krijgen. Nazderko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faragli Gigli. Faragli Gigli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Arnaudi rent richting de bal. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu geeft de bal voor. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lezaun Ezpeleta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Stupár rent richting de bal. Razelos maakt een afschuwelijke overtreding. Razelos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Stupár kopt de bal weg. Kula heeft problemen om de bal te vangen. Überbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár verovert de bal door een tackle van achteren. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Podgrajšek kopt de bal weg. Vermant heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Montaño de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kula neemt de hoekschop. Šaponja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Manini passt de bal zonder na te denken. Kula is nu in balbezit. Kula geeft een hoge lob. Delikatny springt en kopt de bal. Šaponja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - NK Proteus 1:2

74e minuut.
Strohschneider passt de bal zonder na te denken. Delikatny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montaño is nu in balbezit. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Prisecari kopt de bal weg. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Lezaun Ezpeleta probeert naar een medespeler te passen. Galvez heeft problemen om de bal te vangen. Galvez draait met de bal, schiet en ... Bonifacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 34%, NK Proteus 66%.
SMOLA - NK Proteus 1:2