Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Maserji Južni Vitezi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Videčnik verovert de bal door een tackle van achteren. Videčnik probeert naar een medespeler te passen. Hočevar is nu in balbezit. Kvas rent richting de bal. Kvas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko passt de bal zonder na te denken. Krajnik is nu in balbezit. Mariborec verovert de bal door een tackle van achteren. Mariborec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Maserji - Južni Vitezi 0:1

13e minuut.
Hojnik is nu in balbezit. Kvas onderschept slim de pass. Hojnik rent richting de bal. Kvas is nu in balbezit. Kvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veliki Maserji - Južni Vitezi 1:1

20e minuut.
Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar probeert naar een medespeler te passen. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Maserji - Južni Vitezi 2:1

26e minuut.
Bernik kopt de bal weg. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novak. Novak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 38%, Južni Vitezi 62%.
Veliki Maserji - Južni Vitezi 2:1

46e minuut.
Daar is Mariborec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar passt de bal met de wreef. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas draait met de bal, schiet en ... Mariborec bokst de bal weg.

76e minuut.
Krajnik kopt de bal weg. Hočevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hočevar passt de bal zonder na te denken. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zorko passt de bal zonder na te denken. Koritnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritnik geeft een lange en hoge pass. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Maserji 34%, Južni Vitezi 66%.
Veliki Maserji - Južni Vitezi 2:1