Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Bèrse Beren Gjoernin
Round R Tactiek CDMWA R
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
76.1 gemiddelde waardering 79.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


8e minuut.
Raczek rent richting de bal. Raczek speelt de bal door. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
De Bèrse Beren - Gjoernin 1:0

21e minuut.
Purman verovert de bal door een tackle van achteren. Purman geeft de bal voor. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Vissie bokst de bal weg.

22e minuut.
Dossche rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutini. Dossche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garfield zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gołembiowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barba. Barba krijgt een gele kaart. Gołembiowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołembiowski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Garfield kopt de bal weg. Lucero is nu in balbezit. Duchek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duchek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Duchek passt de bal met de wreef. Čiuoderis is nu in balbezit. Cinghiali verovert de bal door een tackle van achteren. Cinghiali schiet op doel. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Bèrse Beren - Gjoernin 1:1

30e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een lange en hoge pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Bèrse Beren - Gjoernin 2:1

33e minuut.
Duchek rent richting de bal. Duchek met een sublieme pass. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel. Vissie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Bèrse Beren - Gjoernin 2:2

35e minuut.
Duchek rent richting de bal. Janssens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duchek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garfield zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gołembiowski springt en kopt de bal. Vissie bokst de bal weg.

39e minuut.
Raczek speelt de bal door. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft de bal voor. Andruszczak springt en kopt de bal. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Bèrse Beren - Gjoernin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Bèrse Beren 56%, Gjoernin 44%.
De Bèrse Beren - Gjoernin 3:2

50e minuut.
Cinghiali is nu in balbezit. Gołembiowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutini. Mutini krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Garfield passt de bal in één keer door. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Roman ... Strafschop! Roman krijgt een gele kaart. Gołembiowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinghiali neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero geeft een lange en hoge pass. Purman is nu in balbezit. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Raczek speelt de bal door. Bersabé onderschept slim de pass. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft de bal voor. Calderón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Oraşan komt het veld opgelopen. Raczek met de inworp. Lucero geeft de bal voor. Calderón krijgt zijn hoofd ertegen. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Mikosik onderschept slim de pass. Daar is Mutini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutini speelt de bal door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
De Bèrse Beren - Gjoernin 4:2

77e minuut.
Janssens is nu in balbezit. Janssens geeft een hoge lob. Calderón kopt de bal weg. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz passt de bal met de wreef. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Bèrse Beren - Gjoernin 5:2

82e minuut.
Dossche passt de bal in één keer door. Volejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Volejník passt de bal in één keer door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čiuoderis is nu in balbezit. Čiuoderis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossche met de inworp. Duchek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Bèrse Beren 38%, Gjoernin 62%.
De Bèrse Beren - Gjoernin 5:2