Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Northville Daring CM
begin Tactiek ArboH1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten excellent
average Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Lucke maakt een snoekduik en kopt de bal. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
De Ceulaer probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu rent richting de bal. Stivala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stivala krijgt een gele kaart. Nuţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pędziwiatr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:1

9e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar geeft een hoge lob. Lucke is nu in balbezit. Lucke haalt uit met een fantastische trap. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pędziwiatr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchar met een sublieme pass. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Watkins is nu in balbezit. Watkins geeft de bal voor. Lucke springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Movilescu passt de bal met de wreef. Watkins is nu in balbezit. Watkins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuchar de bal. Watkins geeft een lange en hoge pass. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:4

26e minuut.
Warianka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tasiukevičius de bal. Drljan is nu in balbezit. Fülep onderschept slim de pass. Pędziwiatr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuchar rent richting de bal. Kuchar speelt de bal door. Lucke is nu in balbezit. Lucke schiet op doel. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:5

38e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Brew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Szewczuk kopt de bal weg. Regueiro bokst de bal weg. Lucke rent richting de bal. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr passt de bal met de wreef. Drljan is nu in balbezit. Drljan draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:6

44e minuut.
Fülep is nu in balbezit. Fülep passt de bal zonder na te denken. Watkins met een sublieme pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarlać komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 81%, Daring CM 19%.
F.C. Northville - Daring CM 0:6

51e minuut.
Pędziwiatr met een sublieme pass. Lucke heeft problemen om de bal te vangen. Masztaler is nu in balbezit. Lucke onderschept slim de pass. Lucke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal zonder na te denken. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft de bal voor. Lucke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:7

61e minuut.
Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Daar is Szewczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke schiet op doel. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Drljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drljan is nu in balbezit. Drljan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:8

63e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Stivala is nu in balbezit. Stivala passt de bal met de wreef. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kuchar passt de bal zonder na te denken. Lucke rent richting de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:9

65e minuut.
Lineker komt het veld opgelopen. Vesić komt het veld opgelopen. Makovi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szewczuk geeft een hoge lob. Kuchar geeft een hoge lob. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:10

70e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr geeft de bal voor. Lineker kopt de bal weg. Vesić met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Regueiro met een sublieme pass. Vesić kopt de bal weg. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucke rent richting de bal. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Daar is Lucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Castillo geeft de bal voor. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Regueiro trapt de bal weg van het doel. Warianka rent richting de bal. Met opzet legt Vesić zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vesić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vesić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Kuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar passt de bal zonder na te denken. Lucke is nu in balbezit. Lucke draait met de bal, schiet en ... Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 78%, Daring CM 22%.
F.C. Northville - Daring CM 0:11