Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica Saints EVH FC Laakdal
bacalhau Tactiek 352
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen very good


11e minuut.
Smolinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolinski passt de bal in één keer door. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Georgiadis rent richting de bal. Georgiadis haalt uit met een fantastische trap. Camalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rępał passt de bal met de wreef. Porozo is nu in balbezit. Qualizza verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Hille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hille speelt de bal door. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Diaconeasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smolinski neemt de hoekschop. Georgiadis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Hille is nu in balbezit. Hille passt de bal in één keer door. Verendi is nu in balbezit. Verendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo rent richting de bal. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công schiet op doel. Giza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - EVH FC Laakdal 1:0

37e minuut.
Rępał speelt de bal door. Porozo rent richting de bal. Porozo passt de bal in één keer door. Thành Công rent richting de bal. Thành Công draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 53%, EVH FC Laakdal 47%.
Benfica Saints - EVH FC Laakdal 1:0

46e minuut.
Hanusz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Alcaçova rent richting de bal. Thành Công verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công met een sublieme pass. Porozo rent richting de bal. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Giza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bronner geeft een lange en hoge pass. Beijers kopt de bal weg. Klungelig pakt Monagas de bal. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. Giza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Savio komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hanusz passt de bal met de wreef. Beijers rent richting de bal. Beijers met een sublieme pass. Porozo is nu in balbezit. Porozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro met een sublieme pass. Georgiadis rent richting de bal. Georgiadis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Săvoiu de bal onder controle te krijgen. Camalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verendi is nu in balbezit. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica Saints - EVH FC Laakdal 1:1

90e minuut.
Hille probeert naar een medespeler te passen. Beijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijers met een sublieme pass. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 57%, EVH FC Laakdal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica Saints - EVH FC Laakdal 1:1