Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sint niklaas fc fc_strong_and_power
FreKampioen Tactiek Taktiek1
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Ungureanu speelt de bal door. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés passt de bal in één keer door. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel. De bal raakt de paal. Pączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Portugal de bal. Jakubowicz begaat een overtreding. Portugal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ungureanu met een snel genomen vrije trap. Portugal kopt de bal weg. Terim is nu in balbezit. Terim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Portugal probeert naar een medespeler te passen. Illés is nu in balbezit. Illés passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terim de bal. Terim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Chwiej speelt de bal door. Portugal is nu in balbezit. Portugal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sint niklaas fc - fc_strong_and_power 1:0

20e minuut.
Josephs is nu in balbezit. Josephs geeft de bal voor. Portugal kopt de bal weg. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel. Pączko bokst de bal weg. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Tabijna is nu in balbezit. Portugal onderschept slim de pass. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Pączko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés passt de bal met de wreef. Portugal is nu in balbezit. Portugal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin geeft de bal voor. Taber kopt de bal weg. Daar is Portugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portugal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Baixenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lisowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim geeft een hoge lob. Pasko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portugal rent richting de bal. Portugal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Terim controleert de bal met de borst. Terim passt de bal in één keer door. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabijna de bal onder controle te krijgen. Pączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Vivenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Portugal is nu in balbezit. Portugal passt de bal zonder na te denken. Terim heeft problemen om de bal te vangen. Terim schiet op doel. Pączko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sint niklaas fc 41%, fc_strong_and_power 59%.
sint niklaas fc - fc_strong_and_power 1:0

46e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Inworp. Illés met een snelle inworp. Terim is nu in balbezit. Terim draait met de bal, schiet en ... Pączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Taber kan de bal niet met de borst controleren. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti probeert naar een medespeler te passen. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pączko niet meer kan verder spelen. Pinard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tabijna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illés met een snelle inworp. Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Illés met een sublieme pass. Daar is Portugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portugal passt de bal zonder na te denken. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Tabijna is nu in balbezit. Terim onderschept slim de pass. Terim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Laurenti verovert de bal door een tackle van achteren. Laurenti passt de bal met de wreef. Pistrui met een sublieme pass. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Illés passt de bal met de wreef. Terim is nu in balbezit. Portugal rent richting de bal. Portugal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sint niklaas fc - fc_strong_and_power 2:0

87e minuut.
Geyselen probeert naar een medespeler te passen. Pasko is nu in balbezit. Met opzet legt Vivenzi zijn tegenspeler op de grond. Vivenzi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terim de bal. Terim probeert naar een medespeler te passen. Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Portugal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pinard bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Terim is nu in balbezit. Met opzet legt Tabijna zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tabijna naar de kleedkamers voor een vroege douche. Terim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Illés komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sint niklaas fc 39%, fc_strong_and_power 61%.
sint niklaas fc - fc_strong_and_power 2:0