Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.04
  • Stadion: `t Mijnveld
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25220
KV Zanzibar sint niklaas fc
532 Tactiek FreKampioen
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Steven passt de bal in één keer door. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel. Pauwels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:1

3e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés onderschept slim de pass. Illés passt de bal zonder na te denken. Steven rent richting de bal. Steven schiet op doel. Pauwels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Van Eenoo rent richting de bal. Terim onderschept slim de pass. Terim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terim passt de bal zonder na te denken. Steven bereikt de bal nog maar net als eerste. Steven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti geeft een hoge lob. Czwertyński probeert de bal aan de voet te houden. Nádai is nu in balbezit. Nádai haalt uit met een fantastische trap. Massuzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Terim passt de bal met de wreef. Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés passt de bal zonder na te denken. Steven rent richting de bal. Steven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés passt de bal in één keer door. Terim rent richting de bal. Terim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:2

30e minuut.
Taber speelt de bal door. Vivenzi rent richting de bal. Vivenzi passt de bal in één keer door. Steven rent richting de bal. Steven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Taber onderschept slim de pass. Taber passt de bal zonder na te denken. Illés probeert naar een medespeler te passen. Steven is nu in balbezit. Steven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vivenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Terim springt en kopt de bal. Van Eenoo kan de bal niet met de borst controleren. Pauwels bokst de bal weg.

38e minuut.
Baróti heeft problemen om de bal te vangen. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Taber geeft een lange en hoge pass. Terim heeft problemen om de bal te vangen. Terim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Baróti geeft een lange en hoge pass. Terim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexandre. Alexandre krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Boretz is nu in balbezit. Boretz met een sublieme pass. Illés met een sublieme pass. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 70%, sint niklaas fc 30%.
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:2

49e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Terim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudolph. Rudolph krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rym is nu in balbezit. Rym speelt de bal door. Vivenzi met een sublieme pass. Terim is nu in balbezit. Terim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terim de bal. Terim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:3

62e minuut.
Illés passt de bal zonder na te denken. Steven rent richting de bal. Steven passt de bal in één keer door. Terim is nu in balbezit. Terim haalt uit met een fantastische trap. Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:4

69e minuut.
Illés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illés passt de bal met de wreef. Steven rent richting de bal. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:5

75e minuut.
Vivenzi met een sublieme pass. Daar is Van Eenoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim draait met de bal, schiet en ... Pauwels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:6

84e minuut.
Illés rent richting de bal. Terim rent richting de bal. Illés rent richting de bal. Illés haalt uit met een fantastische trap. Pauwels probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Baróti rent richting de bal. Taber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baróti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexandre met een snel genomen vrije trap. Nádai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 52%, sint niklaas fc 48%.
KV Zanzibar - sint niklaas fc 0:6