Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rishøj IF Team Basse
5-2-1-2 meet wb Tactiek 442
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 49.4
incredible Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Božinoski heeft problemen om de bal te vangen. Božinoski geeft de bal voor. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay schiet op doel. Heinemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 1:0

7e minuut.
Munn passt de bal met de wreef. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 2:0

12e minuut.
Garea onderschept slim de pass. Garea geeft een lange en hoge pass. Góral kopt de bal weg. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay schiet op doel. Heinemark bokst de bal weg.

16e minuut.
Góral passt de bal met de wreef. Fuertes is nu in balbezit. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz geeft de bal voor. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 3:0

24e minuut.
Szoboszlay kopt de bal weg. Božinoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes onderschept slim de pass. Fuertes geeft een hoge lob. Szoboszlay springt en kopt de bal. Heinemark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 4:0

25e minuut.
Božinoski heeft problemen om de bal te vangen. Szoboszlay verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szoboszlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szoboszlay schiet op doel. Heinemark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Božinoski speelt de bal door. Lysemose rent richting de bal. Lysemose passt de bal met de wreef. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn geeft een hoge lob. Labancz probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vierijärvi komt het veld opgelopen. Hennessey komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Vierijärvi rent richting de bal. Vierijärvi passt de bal in één keer door. Labancz met een sublieme pass. Szoboszlay heeft problemen om de bal te vangen. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jarmulski controleert de bal met de borst. Labancz met een sublieme pass. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. Paal! Góral is nu in balbezit. Góral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 5:0

35e minuut.
Góral kopt de bal weg. Szoboszlay is nu in balbezit. Góral rent richting de bal. Góral haalt uit met een fantastische trap. Heinemark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 6:0

36e minuut.
Vierijärvi rent richting de bal. Vierijärvi passt de bal in één keer door. Bakırcı met een sublieme pass. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Heinemark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ziane geeft de bal voor. Góral kopt de bal weg. Szoboszlay is nu in balbezit. Klungelig pakt Szoboszlay de bal. Szoboszlay schiet op doel. Heinemark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Heinemark neemt vlug de vrije trap. Labancz kopt de bal weg. Szoboszlay rent richting de bal. Daar is Szoboszlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Szoboszlay kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciocan de bal. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral haalt uit met een fantastische trap. Heinemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 31%, Team Basse 69%.
Rishøj IF - Team Basse 7:0

48e minuut.
Szoboszlay passt de bal in één keer door. Heinemark met een sublieme pass. Góral kopt de bal weg. Labancz geeft een hoge lob. Szoboszlay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinemark probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski kopt de bal weg. Góral is nu in balbezit. Góral draait met de bal, schiet en ... Heinemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 8:0

55e minuut.
Fuertes met een sublieme pass. Daar is Szoboszlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombardo krijgt een gele kaart. Szoboszlay raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szoboszlay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Prataria heeft problemen om de bal te vangen. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral passt de bal met de wreef. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay kopt de bal weg. Góral is nu in balbezit. Góral schiet op doel. Heinemark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Góral rent richting de bal. Góral geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay krijgt zijn hoofd ertegen. Heinemark probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. MacPhee komt het veld opgelopen. Dengsøe komt het veld opgelopen. Bak Nielsen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bak Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea maakt een afschuwelijke overtreding. Bak Nielsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bak Nielsen met een snel genomen vrije trap. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay schiet op doel. Heinemark bokst de bal weg.

71e minuut.
Dengsøe kopt de bal weg. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Green Jensen zijn tegenspeler op de grond. Green Jensen krijgt een gele kaart. Szoboszlay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szoboszlay komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay kopt de bal weg. Dengsøe rent richting de bal. Dengsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 9:0

74e minuut.
MacPhee kopt de bal weg. Bak Nielsen rent richting de bal. Bak Nielsen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dengsøe de bal. Dengsøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 10:0

81e minuut.
Bak Nielsen speelt de bal door. Ciocan rent richting de bal. Szoboszlay verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. Heinemark werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Szoboszlay passt de bal in één keer door. Labancz speelt de bal door. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay haalt uit met een fantastische trap. Heinemark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Team Basse 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 32%, Team Basse 68%.
Rishøj IF - Team Basse 11:0