Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 F.C. Gradina United
3-4-3 deff Tactiek mod442
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 66.1
good Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Nicoletta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avramović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hubchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Frezzi rent richting de bal. Frezzi geeft de bal voor. Inworp. Aylanç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topić geeft een lange en hoge pass. Genkov bokst de bal weg. Avramović kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Camilo verovert de bal door een tackle van achteren. Camilo speelt de bal door. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Varga zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bălan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:1

13e minuut.
Bălan geeft een lange en hoge pass. Ďuračinský is nu in balbezit. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský schiet op doel. Kátay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Butulan geeft een hoge lob. Varga kopt de bal weg. Bălan rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Pejković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Varga kopt de bal weg. Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Avramović draait met de bal, schiet en ... Genkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:2

21e minuut.
Hubchev passt de bal met de wreef. Aylanç is nu in balbezit. Aylanç passt de bal met de wreef. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Genkov bokst de bal weg.

25e minuut.
Parra met een sublieme pass. Tzortzoglou met een sublieme pass. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner haalt uit met een fantastische trap. Kátay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:3

33e minuut.
Pejković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejković geeft de bal voor. Butulan speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Genkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:4

36e minuut.
Avramović probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Varga passt de bal met de wreef. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan is nu in balbezit. Avramović onderschept slim de pass. Avramović schiet op doel. Paal! Genkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:5

42e minuut.
Bălan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butulan met een snelle inworp. Avramović rent richting de bal. Avramović geeft een lange en hoge pass. Genkov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 72%, F.C. Gradina United 28%.
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:5

65e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Daar is Frezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frezzi passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Herbasch probeert de bal aan de voet te houden. Conde geeft een lange en hoge pass. Camilo heeft problemen om de bal te vangen. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălan rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Genkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:6

81e minuut.
Butulan met de inworp. Topić probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een hoge lob. Varga springt en kopt de bal. Genkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parra controleert de bal met de borst. Varga is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 74%, F.C. Gradina United 26%.
Vodnjan 1968 - F.C. Gradina United 0:6