Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:12
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Moslavac1 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16000
Moslavac1 FC Carlstadt Blues
D Tactiek wing2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Murzacu kopt de bal weg. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek passt de bal met de wreef. Zubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Fini verovert de bal door een tackle van achteren. Fini probeert naar een medespeler te passen. Babović is nu in balbezit. Babović geeft de bal voor. Čikeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Zwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sielski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Murzacu geeft een hoge lob. Vaitelis speelt de bal door. Babović rent richting de bal. Babović geeft een hoge lob. Čikeš krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 0:1

16e minuut.
Malahov rent richting de bal. Malahov passt de bal met de wreef. Laffely rent richting de bal. Čikeš onderschept slim de pass. Čikeš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fini probeert naar een medespeler te passen. Babović is nu in balbezit. Babović geeft een lange en hoge pass. Vaitelis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dunjić met een sublieme pass. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fini. Fini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vaitelis kopt de bal weg. Čikeš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobrov. Bobrov krijgt een gele kaart. Čikeš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malahov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaitelis krijgt zijn hoofd ertegen. Zwirkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 0:2

32e minuut.
Doeltrap. Dunjić met een harde bal richting middenveld. Zubov kopt de bal weg. Daniel rent richting de bal. Daniel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vaitelis probeert naar een medespeler te passen. Babović rent richting de bal. Babović speelt de bal door. Čikeš rent richting de bal. Čikeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 59%, FC Carlstadt Blues 41%.
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 0:2

46e minuut.
Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis passt de bal in één keer door. Babović rent richting de bal. Babović geeft de bal voor. Vaitelis springt en kopt de bal. Paal!

49e minuut.
Gril verovert de bal door een tackle van achteren. Gril passt de bal zonder na te denken. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović geeft een hoge lob. Čikeš springt en kopt de bal. Zwirkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Fini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fini passt de bal met de wreef. Babović heeft problemen om de bal te vangen. Babović geeft een hoge lob. Vaitelis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Laffely geeft de bal voor. Kurčubić rent richting de bal. Fini geeft een lange en hoge pass. Vaitelis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 0:3

70e minuut.
Bištek komt het veld opgelopen. Kastelić komt het veld opgelopen. Sandrini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dembek passt de bal in één keer door. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een hoge lob. Gril controleert de bal met de borst. Vršek geeft een hoge lob. Dunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 1:3

80e minuut.
Gril speelt de bal door. Klungelig pakt Malahov de bal. Malahov passt de bal met de wreef. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek passt de bal met de wreef. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 67%, FC Carlstadt Blues 33%.
Moslavac1 - FC Carlstadt Blues 1:3