Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carlstadt Blues TRNSKO
wing2 Tactiek KIKI
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 29.2
formidable Schieten adequate
formidable Passen poor
good Verdedigen average


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fini met de inworp. Babović rent richting de bal. Babović geeft een hoge lob. Vaitelis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yunwei met de inworp. Ljubojević is nu in balbezit. Ljubojević passt de bal zonder na te denken. Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Babicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fini speelt de bal door. Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Bištek geeft een hoge lob. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Olszowski is nu in balbezit. Olszowski geeft een lange en hoge pass. Pastuszka met een sublieme pass. Babović geeft een hoge lob. Vaitelis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fini kopt de bal weg. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaitelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 1:0

22e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović haalt uit met een fantastische trap. Kaas probeert de bal aan de voet te houden. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis schiet op doel. Lupinac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 2:0

24e minuut.
Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović met een sublieme pass. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Lupinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 3:0

26e minuut.
Neumann verovert de bal door een tackle van achteren. Fini probeert de bal met de borst te controleren. Fini speelt de bal door. Bištek geeft een lange en hoge pass. Vaitelis springt en kopt de bal. Lupinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Bištek passt de bal met de wreef. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis schiet op doel. Lupinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 4:0

30e minuut.
Čikeš verovert de bal door een tackle van achteren. Čikeš geeft een hoge lob. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 5:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bištek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gril bereikt de bal nog maar net als eerste. Gril geeft de bal voor. Vaitelis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Olszowski trapt de bal weg. Fini kopt de bal weg. Babović met een sublieme pass. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović probeert naar een medespeler te passen. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olszowski onderschept slim de pass. Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Bištek speelt de bal door. Čikeš rent richting de bal. Čikeš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Fini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fini met een sublieme pass. Bištek met een sublieme pass. Čikeš rent richting de bal. Čikeš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Čikeš kopt de bal weg. Bištek rent richting de bal. Bištek met een sublieme pass. Čikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikeš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 23%, TRNSKO 77%.
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 5:0

46e minuut.
Kastelić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Babović is nu in balbezit. Babović passt de bal met de wreef. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Lupinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 6:0

48e minuut.
Ljubojević passt de bal zonder na te denken. Fini speelt de bal door. Babović rent richting de bal. Babović geeft een lange en hoge pass. Vaitelis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 7:0

50e minuut.
Murzacu passt de bal zonder na te denken. Fini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fini met een sublieme pass. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Doeltrap. Malahov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović geeft een lange en hoge pass. Daar is Čikeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Lupinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszowski kan de bal niet met de borst controleren. Olszowski geeft een lange en hoge pass. Bištek kopt de bal weg. Čikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikeš draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Vaitelis rent richting de bal. Maksimović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaitelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaitelis wilt de vrije trap nemen. Maksimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupinac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Babović geeft een hoge lob. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 8:0

62e minuut.
Čikeš is nu in balbezit. Čikeš haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fini rent richting de bal. Fini geeft de bal voor. Čikeš kopt de bal weg. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Babović heeft problemen om de bal te vangen. Babović geeft een hoge lob. Kaas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malahov de bal. Malahov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fini bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović geeft een hoge lob. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Babović is nu in balbezit. Babović probeert naar een medespeler te passen. Vaitelis rent richting de bal. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Lupinac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 9:0

85e minuut.
Fini speelt de bal door. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović passt de bal met de wreef. Malahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahov geeft een lange en hoge pass. Lupinac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 27%, TRNSKO 73%.
FC Carlstadt Blues - TRNSKO 9:0