Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Jambro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15243
Veli Vrh United F.C. Barcelona Zara
ono drugo desno Tactiek 5-2-k-2 v.2
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 36
formidable Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Farac probeert naar een medespeler te passen. Šeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vrban is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Prepelić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valerjev met de inworp. Pravica rent richting de bal. Pravica geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 1:0

10e minuut.
Bakula is nu in balbezit. Bakula geeft de bal voor. Pekarić heeft problemen om de bal te vangen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 2:0

24e minuut.
Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata is nu in balbezit. Nakićen verovert de bal door een tackle van achteren. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 3:0

38e minuut.
Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić geeft een hoge lob. Daar is Erlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 4:0

40e minuut.
Pravica geeft een lange en hoge pass. Farac met een sublieme pass. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić draait met de bal, schiet en ... Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 5:0

43e minuut.
Glomazić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Prepelić de bal. Pravica is nu in balbezit. Pravica haalt uit met een fantastische trap. Milun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veli Vrh United 50%, F.C. Barcelona Zara 50%.
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 6:0

60e minuut.
Bakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca met een sublieme pass. Bručić rent richting de bal. Bručić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nakićen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakićen geeft de bal voor. Bručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Milun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pravica kopt de bal weg. Daar is Erlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrić is nu in balbezit. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 7:0

72e minuut.
Bakula geeft een lange en hoge pass. Pravica rent richting de bal. Pravica passt de bal in één keer door. Andrić rent richting de bal. Andrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 8:0

75e minuut.
Pravica rent richting de bal. Daar is Pravica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pravica passt de bal zonder na te denken. Bručić is nu in balbezit. Bručić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 9:0

78e minuut.
Pravica verovert de bal door een tackle van achteren. Pravica passt de bal in één keer door. Bručić is nu in balbezit. Bručić haalt uit met een fantastische trap. Milun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veli Vrh United 39%, F.C. Barcelona Zara 61%.
Veli Vrh United - F.C. Barcelona Zara 10:0