Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas Cibalia Vinkovci
433 krilo Tactiek $$$$$
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Sheung Kwai met de inworp. Majkut rent richting de bal. Majkut passt de bal met de wreef. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker draait met de bal, schiet en ... Akpınar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Kmicic met een sublieme pass. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic speelt de bal door. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Tolj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Szulwic geeft een hoge lob. Mulţescu rent richting de bal. Soldo rent richting de bal. Mulţescu onderschept slim de pass. Mulţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 1:0

11e minuut.
Farioli heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas passt de bal zonder na te denken. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra schiet op doel. Tolj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Silaghi passt de bal zonder na te denken. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic passt de bal met de wreef. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 2:0

15e minuut.
Kmicic passt de bal zonder na te denken. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Tolj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lepojević is nu in balbezit. Lepojević probeert naar een medespeler te passen. Majkut is nu in balbezit. Majkut draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 2:1

22e minuut.
Sheung Kwai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic passt de bal met de wreef. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Tolj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai passt de bal met de wreef. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 2:2

27e minuut.
Sheung Kwai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheung Kwai geeft een lange en hoge pass. Silaghi probeert de bal met de borst te controleren. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szulwic passt de bal zonder na te denken. Consuegra rent richting de bal. Consuegra met een sublieme pass. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 3:2

44e minuut.
Szulwic is nu in balbezit. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Tolj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - Cibalia Vinkovci 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 43%, Cibalia Vinkovci 57%.
Footballmas - Cibalia Vinkovci 4:2

59e minuut.
Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker passt de bal met de wreef. Sanders is nu in balbezit. Sanders draait met de bal, schiet en ... Akpınar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Consuegra rent richting de bal. Consuegra passt de bal in één keer door. Szulwic heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic geeft een lange en hoge pass. Mulţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gałeczka speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Nyilas met een sublieme pass. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kmicic is nu in balbezit. Szulwic is nu in balbezit. Szulwic passt de bal zonder na te denken. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kmicic rent richting de bal. Kmicic passt de bal in één keer door. Nyilas geeft de bal voor. Mulţescu springt en kopt de bal. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Consuegra kopt de bal weg. Szulwic rent richting de bal. Szulwic passt de bal met de wreef. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen. Grześkowiak is nu in balbezit. Karabaić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karabaić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 36%, Cibalia Vinkovci 64%.
Footballmas - Cibalia Vinkovci 4:2