Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
federados somos pasion
Normal Tactiek señor bill
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Macías rent richting de bal. Salif Keita onderschept slim de pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kapitan geeft de bal voor. Inworp. Cabrera met een snelle inworp. Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Birkmeyer met een sublieme pass. Salif Keita rent richting de bal. Cabrera rent richting de bal. Salif Keita onderschept slim de pass. Salif Keita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Iriarte geeft een hoge lob. Flechas kopt de bal weg. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. Novoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel. Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Villarraga passt de bal zonder na te denken. Salif Keita is nu in balbezit. Met opzet legt Cabrera zijn tegenspeler op de grond. Cabrera krijgt een gele kaart. Salif Keita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarraga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Birkmeyer rent richting de bal. Birkmeyer met een sublieme pass. Gămălie rent richting de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Villarraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salif Keita is nu in balbezit. Salif Keita geeft de bal voor. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - somos pasion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 80%, somos pasion 20%.
federados - somos pasion 0:1

48e minuut.
Inworp. Burduja met een snelle inworp. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Tobar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
federados - somos pasion 0:2

56e minuut.
Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita geeft een hoge lob. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
federados - somos pasion 0:3

57e minuut.
Tobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte probeert naar een medespeler te passen. Birkmeyer speelt de bal door. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Burduja bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño probeert naar een medespeler te passen. Birkmeyer rent richting de bal. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Burduja passt de bal met de wreef. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte speelt de bal door. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Novoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villarraga met een snelle inworp. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita draait met de bal, schiet en ... Novoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Burduja is nu in balbezit. Burduja schiet op doel. Klungelig pakt Macías de bal. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: federados 81%, somos pasion 19%.
federados - somos pasion 0:3