Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luxemburgo FC Portinari Football Arte
Normal Tactiek dois X dois
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18 gemiddelde waardering 43
weak Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Fetiveau geeft een hoge lob. Naryshkin kopt de bal weg. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:1

7e minuut.
Pedras speelt de bal door. Papel rent richting de bal. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perrotta rent richting de bal. Perrotta geeft een lange en hoge pass. Papel heeft problemen om de bal te vangen. Naryshkin onderschept slim de pass. Naryshkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fetiveau rent richting de bal. Fetiveau geeft een hoge lob. Fech probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Naryshkin de bal onder controle te krijgen. Naryshkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:2

14e minuut.
Fetiveau geeft de bal voor. Klungelig pakt Madera de bal. Perrotta is nu in balbezit. Naryshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Naryshkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:3

16e minuut.
Özsoylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fetiveau rent richting de bal. Fetiveau geeft een hoge lob. Fech is nu in balbezit. Fech haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:4

21e minuut.
Fetiveau is nu in balbezit. Fetiveau geeft de bal voor. Caccaviello kopt de bal weg. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech schiet op doel. Marreco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:5

25e minuut.
Klungelig pakt Fetiveau de bal. Fetiveau geeft een hoge lob. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fetiveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau met een sublieme pass. Daar is Naryshkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:6

27e minuut.
Naryshkin kopt de bal weg. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:7

29e minuut.
Klungelig pakt Fetiveau de bal. Fetiveau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yamashita de bal. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:8

33e minuut.
Császi geeft een lange en hoge pass. Naryshkin met een sublieme pass. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Naryshkin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pressato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naryshkin met een sublieme pass. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:9

35e minuut.
Fech passt de bal in één keer door. Madera is nu in balbezit. Perrotta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madera raakt geblesseerd tijdens het duel. Naryshkin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:10

39e minuut.
Madera is nu in balbezit. Naryshkin is nu in balbezit. Madera rent richting de bal. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:11

40e minuut.
Rossi rent richting de bal. Rossi speelt de bal door. Fetiveau speelt de bal door. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Perrotta kopt de bal weg. Fetiveau is nu in balbezit. Fetiveau speelt de bal door. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 78%, Portinari Football Arte 22%.
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:12

46e minuut.
Fech is nu in balbezit. Fech probeert naar een medespeler te passen. Naryshkin is nu in balbezit. Fetiveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:13

49e minuut.
Fech rent richting de bal. Fech met een sublieme pass. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:14

51e minuut.
Daar is Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera onderschept slim de pass. Madera schiet op doel. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:15

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Naryshkin de bal onder controle te krijgen. Fetiveau met een sublieme pass. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:16

58e minuut.
Császi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fetiveau geeft de bal voor. Fech kopt de bal weg. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:17

61e minuut.
Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu geeft een lange en hoge pass. Fech met een sublieme pass. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Perrotta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fetiveau neemt de hoekschop. Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Madera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:18

66e minuut.
Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello passt de bal met de wreef. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Perrotta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fetiveau met een snelle inworp. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello geeft de bal voor. Marreco bokst de bal weg.

69e minuut.
Marreco trapt de bal weg. Klungelig pakt Papel de bal. Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Császi met de inworp. Fetiveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetiveau geeft de bal voor. Madera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:19

73e minuut.
Fech controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Perrotta neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ameli de bal. Fetiveau geeft een hoge lob. Fech kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madera is nu in balbezit. Klungelig pakt Madera de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:20

77e minuut.
Marreco met een harde bal richting middenveld. Fetiveau geeft een lange en hoge pass. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel. Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:21

79e minuut.
Naryshkin speelt de bal door. Klungelig pakt Fech de bal. Fech passt de bal in één keer door. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:22

82e minuut.
Daar is Yamashita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvijer verovert de bal door een tackle van achteren. Zvijer met een sublieme pass. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:23

83e minuut.
Naryshkin rent richting de bal. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech speelt de bal door. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Marreco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Perrotta geeft een hoge lob. Inworp. Fetiveau met een snelle inworp. Özsoylu geeft een hoge lob. Madera maakt een snoekduik en kopt de bal. Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Madera is nu in balbezit. Daar is Fech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:24

88e minuut.
Özsoylu met een sublieme pass. Zvijer geeft een hoge lob. Daar is Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Marreco bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Fetiveau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pressato probeert de bal met de borst te controleren. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yamashita is nu in balbezit. Naryshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 82%, Portinari Football Arte 18%.
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:25