Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AtleticoMonaco Gina Alessandra Reyes
Canosalandia Tactiek tatticabuona
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 62.3
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Petrakiev rent richting de bal. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos draait met de bal, schiet en ... Ventura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 0:1

7e minuut.
Donatelli met een sublieme pass. Bosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosh met een sublieme pass. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rothwell rent richting de bal. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak passt de bal zonder na te denken. Hámos is nu in balbezit. Hámos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Ciumak speelt de bal door. Petrakiev rent richting de bal. Petrakiev haalt uit met een fantastische trap. Ventura bokst de bal weg.

20e minuut.
İlyasov geeft een lange en hoge pass. Spinazzi is nu in balbezit. Petrakiev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrakiev is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Spinazzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spinazzi kan niet meer verder spelen. Necid komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Nousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascaro rent richting de bal. Lascaro passt de bal met de wreef. Murgu geeft een lange en hoge pass. Jemson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ciumak passt de bal in één keer door. Nousis is nu in balbezit. Lascaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nousis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ciumak neemt de penalty, wat een uithaal! Ventura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 0:2

33e minuut.
Rothwell passt de bal met de wreef. Bosh heeft problemen om de bal te vangen. Bosh speelt de bal door. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 52%, Gina Alessandra Reyes 48%.
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 0:2

54e minuut.
Donatelli probeert naar een medespeler te passen. Lascaro met een sublieme pass. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 1:2

59e minuut.
Gapiński probeert naar een medespeler te passen. Nousis is nu in balbezit. Murgu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murgu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nousis de bal. Nousis geeft de bal voor. Hámos rent richting de bal. Hámos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jemson geeft de bal voor. Gapiński onderschept slim de pass. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu geeft een hoge lob. Jemson krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 2:2

72e minuut.
Ţirtea speelt de bal door. Daar is Ciumak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Nousis is nu in balbezit. Nousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağlısakal met een snelle inworp. Bosh is nu in balbezit. Bosh geeft een lange en hoge pass. Doru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hámos is nu in balbezit. Hámos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lascaro de bal. Nousis rent richting de bal. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Nousis is nu in balbezit. Nousis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AtleticoMonaco 53%, Gina Alessandra Reyes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AtleticoMonaco - Gina Alessandra Reyes 2:2