Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jupus ITA Mimalino
d41-2a_v3.2 Tactiek Disarm
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal in één keer door. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Skakanka trapt de bal weg van het doel. Chiricheş kopt de bal weg. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Selviboylu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montalván. Selviboylu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hang probeert naar een medespeler te passen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero passt de bal in één keer door. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szmek geeft een hoge lob. Selviboylu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiholov. Tiholov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Montalván met een sublieme pass. Hang is nu in balbezit. Hang passt de bal met de wreef. Deserta rent richting de bal. Deserta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Georget probeert de bal aan de voet te houden. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. Cera speelt de bal door. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Trică rent richting de bal. Deserta onderschept slim de pass. Deserta draait met de bal, schiet en ... Yakarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Mimalino 1:0

43e minuut.
Deserta kopt de bal weg. Daar is Ferrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Yakarca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 45%, Mimalino 55%.
FC Jupus ITA - Mimalino 1:0

46e minuut.
Litkowski komt het veld opgelopen. Castaño komt het veld opgelopen. Vreugdenhil komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk passt de bal zonder na te denken. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Deserta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Begnis. Deserta raakt geblesseerd tijdens het duel. Uneken met een snel genomen vrije trap. Castaño springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Płocki geeft een hoge lob. Inworp. Litkowski met de inworp. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deserta rent richting de bal. Deserta schiet op doel. Yakarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - Mimalino 2:0

60e minuut.
Sirone komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal in één keer door. Sirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu verovert de bal door een tackle van achteren. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cyps kopt de bal weg. Georget kan de bal niet met de borst controleren. Georget passt de bal zonder na te denken. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu schiet op doel. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Georget is nu in balbezit. Georget schiet op doel. Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selviboylu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Chiricheş met een sublieme pass. Selviboylu rent richting de bal. Sirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cera is nu in balbezit. Cera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hang rent richting de bal. Cera verovert de bal door een tackle van achteren. Cera met een sublieme pass. Klungelig pakt Selviboylu de bal. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 38%, Mimalino 62%.
FC Jupus ITA - Mimalino 2:0