Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Cobra fc cotolengo
523 bis Tactiek linea 4-3-3
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 38.5
outstanding Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Trocello rent richting de bal. Trocello passt de bal zonder na te denken. Voltolini speelt de bal door. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 1:0

5e minuut.
Contu kopt de bal weg. Klungelig pakt Amedei de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 2:0

8e minuut.
Voltolini met de inworp. Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocello onderschept slim de pass. Trocello geeft een hoge lob. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Albonico geeft de bal voor. Klungelig pakt Bregalini de bal. Tritten is nu in balbezit. Contu onderschept slim de pass. Contu draait met de bal, schiet en ... Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Trocello met een sublieme pass. Daar is Contu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu verovert de bal door een tackle van achteren. Contu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Radzimski geeft een hoge lob. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal in één keer door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Goodson bokst de bal weg.

26e minuut.
Panico met een snelle inworp. Contu rent richting de bal. Contu passt de bal in één keer door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 3:0

28e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Babbini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trocello met een snel genomen vrije trap. Sadłowski springt en kopt de bal. Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Câţanu kopt de bal weg. Babbini rent richting de bal. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Goodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Trocello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocello met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Cortecci begaat een overtreding. Radzimski raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzimski met een snel genomen vrije trap. Contu kopt de bal weg. Klungelig pakt Babbini de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Simeoni speelt de bal door. Trocello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocello met een sublieme pass. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 4:0

38e minuut.
Simeoni passt de bal zonder na te denken. Albonico geeft de bal voor. Amedei rent richting de bal. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Tritten de bal. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu geeft een lange en hoge pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 5:0

42e minuut.
Inworp. Trocello met een snelle inworp. Voltolini met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Fronzo met een sublieme pass. Sadłowski kopt de bal weg. Spanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 24%, fc cotolengo 76%.
A.C. Cobra - fc cotolengo 5:0

57e minuut.
Voltolini geeft de bal voor. Amedei kopt de bal weg. Albonico bereikt de bal nog maar net als eerste. Albonico geeft een lange en hoge pass. Sadłowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Trocello is nu in balbezit. Trocello geeft een hoge lob. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Trocello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bregalini de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 6:0

64e minuut.
Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Albonico bereikt de bal nog maar net als eerste. Albonico geeft een lange en hoge pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Goodson bokst de bal weg.

67e minuut.
Albonico geeft een hoge lob. Câţanu kopt de bal weg. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Goodson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Goodson niet meer kan verder spelen. Finello komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Amedei onderschept slim de pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Finello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 7:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Finello met een harde bal richting middenveld. Radzimski kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trocello controleert de bal met de borst. Trocello passt de bal in één keer door. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 8:0

85e minuut.
Trocello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocello geeft de bal voor. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski geeft de bal voor. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - fc cotolengo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 21%, fc cotolengo 79%.
A.C. Cobra - fc cotolengo 9:0