Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: FC CB Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13187
FC CB les Magiruz
h2-divovero sp Tactiek JH9
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Juutilainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu passt de bal in één keer door. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti schiet op doel. Roussakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
zangrillo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cervatiuc speelt de bal door. Dulski probeert de bal aan de voet te houden. Piloti rent richting de bal. Piloti haalt uit met een fantastische trap. Roussakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Dolecki passt de bal in één keer door. Podziorny speelt de bal door. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu draait met de bal, schiet en ... Roussakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Belliboni geeft een hoge lob. Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković begaat een overtreding. Hajduković krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Margheritoni probeert de bal aan de voet te houden. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Roussakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:1

37e minuut.
Juutilainen geeft een lange en hoge pass. Belliboni geeft de bal voor. Piloti rent richting de bal. Piloti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:2

41e minuut.
Stratikis kopt de bal weg. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduković. Hajduković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lorenzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... Roussakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 72%, les Magiruz 28%.
FC CB - les Magiruz 0:3

54e minuut.
Lorenzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Margheritoni kan de bal niet met de borst controleren. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:4

57e minuut.
Carvalho geeft een lange en hoge pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. zangrillo begaat een overtreding. zangrillo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Didu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Roussakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:5

67e minuut.
Belliboni met de inworp. Dolecki rent richting de bal. Met opzet legt Juutilainen zijn tegenspeler op de grond. Dolecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didu met een snel genomen vrije trap. Roussakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Piloti verovert de bal door een tackle van achteren. Piloti passt de bal met de wreef. Dolecki is nu in balbezit. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu haalt uit met een fantastische trap. Roussakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - les Magiruz 0:6

73e minuut.
Cervatiuc geeft de bal voor. Belliboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelderman krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Buitenspel voor Kelderman. Goede buitenspelval van de verdediging. Priore komt het veld opgelopen. Dumitraşcu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu passt de bal met de wreef. Podziorny met een sublieme pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Roussakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 67%, les Magiruz 33%.
FC CB - les Magiruz 0:6