Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città dei Candelieri gabrin
FOZZATORRESE Tactiek 442 albero
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seebach zal de hoekschop nemen. Moreno kopt de bal weg. Djurovski rent richting de bal. Djurovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft de bal voor. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Ćwielong rent richting de bal. Ćwielong draait met de bal, schiet en ... Korjus bokst de bal weg.

26e minuut.
McGoldrick passt de bal zonder na te denken. Ćwielong rent richting de bal. Ćwielong passt de bal in één keer door. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick schiet op doel. Korjus bokst de bal weg.

29e minuut.
Pajares geeft de bal voor. McGoldrick rent richting de bal. Marcola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcola krijgt een gele kaart. McGoldrick roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. McGoldrick kan niet meer verder spelen. Gherghe komt het veld opgelopen. Ćwielong neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pajares probeert naar een medespeler te passen. Ćwielong rent richting de bal. Ćwielong passt de bal met de wreef. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Marcola heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gherghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćwielong neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Città dei Candelieri - gabrin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città dei Candelieri 66%, gabrin 34%.
Città dei Candelieri - gabrin 0:1

65e minuut.
Djurovski geeft de bal voor. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach speelt de bal door. Gherghe rent richting de bal. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Seebach kopt de bal weg. Djurovski rent richting de bal. Djurovski passt de bal met de wreef. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Korjus bokst de bal weg. Marcola rent richting de bal. Marcola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seebach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djurovski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Seebach speelt de bal door. Gherghe is nu in balbezit. Pastva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pastva krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tainha passt de bal in één keer door. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arjona. Drechsler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Russi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città dei Candelieri 59%, gabrin 41%.
Città dei Candelieri - gabrin 0:1