Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: Umbria Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20609
Musca manciuriana juve
GOKU Tactiek salva57
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft de bal voor. Klungelig pakt Angelo de bal. Nieves rent richting de bal. Nieves haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Nieves met een sublieme pass. Bertanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervero krijgt een gele kaart. Bertanzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skowron met een snel genomen vrije trap. Chyła maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Basso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bovina rent richting de bal. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel. Del Basso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sułkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Randmaa komt het veld opgelopen.

26e minuut.
bin Che Omar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chyła kopt de bal weg. Nieves is nu in balbezit. Nieves draait met de bal, schiet en ... Del Basso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - juve 0:1

40e minuut.
Villanueva met de inworp. Klungelig pakt Randmaa de bal. Randmaa speelt de bal door. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Solarte passt de bal in één keer door. Cassia rent richting de bal. Angelo geeft een hoge lob. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 50%, juve 50%.
Musca manciuriana - juve 0:1

56e minuut.
Randmaa rent richting de bal. Solarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassia verovert de bal door een tackle van achteren. Randmaa rent richting de bal. Randmaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cassia verovert de bal door een tackle van achteren. Cassia geeft de bal voor. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Musca manciuriana - juve 1:1

61e minuut.
Pirri rent richting de bal. Pirri probeert naar een medespeler te passen. Urodov verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aschero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero passt de bal met de wreef. Pirri rent richting de bal. Pirri schiet op doel. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pirri is nu in balbezit. Pirri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Verkoppen kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelo de bal. Solarte rent richting de bal. Nieves is nu in balbezit. Nieves haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bertanzi met een sublieme pass. Baini geeft een lange en hoge pass. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - juve 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 43%, juve 57%.
Musca manciuriana - juve 2:1