Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino Roomba F.C.
Igea Tactiek 442
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 34.6
formidable Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Rebizzo is nu in balbezit. Robles onderschept slim de pass. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Giromini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Shestakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov passt de bal met de wreef. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell geeft de bal voor. Canevisio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Maxwell rent richting de bal. Klungelig pakt Maxwell de bal. Maxwell geeft een hoge lob. Canevisio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canevisio krijgt zijn hoofd ertegen. Rovito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 1:0

26e minuut.
Rebizzo onderschept slim de pass. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canevisio raakt geblesseerd tijdens het duel. Robles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 2:0

28e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell speelt de bal door. Canevisio rent richting de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Fantocci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pezzia de bal onder controle te krijgen. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 3:0

32e minuut.
Masier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polcini komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Livieratos is nu in balbezit. Sarritzu rent richting de bal. Livieratos onderschept slim de pass. Livieratos geeft de bal voor. Robles springt en kopt de bal. Rovito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Canevisio rent richting de bal. Canevisio draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 28%, Roomba F.C. 72%.
Solferino - Roomba F.C. 4:0

46e minuut.
Delbroek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Canevisio rent richting de bal. Robles met een sublieme pass. Shestakov met een sublieme pass. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio draait met de bal, schiet en ... Rovito bokst de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 5:0

51e minuut.
Roscio rent richting de bal. Roscio passt de bal zonder na te denken. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Shestakov geeft een hoge lob. Canevisio kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 6:0

60e minuut.
Livieratos geeft een hoge lob. Roscio probeert de bal aan de voet te houden. Robles kopt de bal weg. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio schiet op doel. Rovito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Daar is Maxwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maxwell geeft de bal voor. Canevisio rent richting de bal. Canevisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massafra komt het veld opgelopen. Blažajec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Benaglio geeft een lange en hoge pass. Blažajec is nu in balbezit. Rebizzo is nu in balbezit. Blažajec verovert de bal door een tackle van achteren. Blažajec schiet op doel. Rovito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Massafra de bal. Paal! Massafra rent richting de bal. Massafra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 7:0

71e minuut.
Sarritzu speelt de bal door. Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos passt de bal in één keer door. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos geeft de bal voor. Blažajec kopt de bal weg. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra schiet op doel. Rovito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Neri is nu in balbezit. Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos speelt de bal door. Massafra rent richting de bal. Massafra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Blažajec de bal. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blažajec is nu in balbezit. Blažajec geeft een lange en hoge pass. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra draait met de bal, schiet en ... Rovito bokst de bal weg.

81e minuut.
Rebizzo probeert naar een medespeler te passen. Shestakov heeft problemen om de bal te vangen. Shestakov probeert naar een medespeler te passen. Livieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livieratos geeft een lange en hoge pass. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massafra is nu in balbezit. Massafra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 8:0

83e minuut.
Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Giromini is nu in balbezit. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec haalt uit met een fantastische trap. Rovito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rovito speelt de bal door. Livieratos geeft een lange en hoge pass. Massafra is nu in balbezit. Massafra draait met de bal, schiet en ... Rovito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Delbroek verovert de bal door een tackle van achteren. Delbroek speelt de bal door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft een hoge lob. Massafra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - Roomba F.C. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 25%, Roomba F.C. 75%.
Solferino - Roomba F.C. 9:0