Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wataha Kopernik ROW Legia Rybnik
343 Tactiek yuriLEGIA
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 46.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rosso speelt de bal door. Gutović heeft problemen om de bal te vangen. Gutović passt de bal met de wreef. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gutović is nu in balbezit. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek geeft de bal voor. Szaber geeft een hoge lob. Rosso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Manohari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Rosso krijgt zijn hoofd ertegen. Dzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:1

9e minuut.
Mendalka probeert naar een medespeler te passen. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gutović de bal. Gutović schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kropek geeft een hoge lob. Inworp. Rauch met een snelle inworp. Gutović rent richting de bal. Gutović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Manohari de bal. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Listkiewicz begaat een overtreding. Filep is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filep met een snel genomen vrije trap. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gutović passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Dzik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso schiet op doel. Dzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:2

29e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec speelt de bal door. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:3

34e minuut.
Gutović rent richting de bal. Gutović passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krochmal met een sublieme pass. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal in één keer door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rauch kopt de bal weg. Losbichler rent richting de bal. Losbichler passt de bal in één keer door. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bălănescu geeft een hoge lob. Rosso springt en kopt de bal. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović rent richting de bal. Gutović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wataha Kopernik 78%, ROW Legia Rybnik 22%.
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:4

49e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Rosso is nu in balbezit. Wenowaty is nu in balbezit. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:5

52e minuut.
Losbichler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Dzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:6

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manohari met een snelle inworp. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu geeft een hoge lob. Kropek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović passt de bal met de wreef. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Dzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:7

56e minuut.
Klungelig pakt Mendalka de bal. Rosso rent richting de bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Dzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal met de wreef. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wenowaty met een sublieme pass. Krochmal geeft de bal voor. Gutović is nu in balbezit. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:8

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Manohari de bal onder controle te krijgen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szaber kopt de bal weg. Krochmal rent richting de bal. Krochmal passt de bal in één keer door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Dzik trapt de bal weg van het doel. Krochmal probeert naar een medespeler te passen. Gutović is nu in balbezit. Gutović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bălănescu kopt de bal weg. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki is nu in balbezit. Rosso onderschept slim de pass. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Krochmal kopt de bal weg. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović verovert de bal door een tackle van achteren. Gutović draait met de bal, schiet en ... Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzik probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu kopt de bal weg. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Gutović rent richting de bal. Gutović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Krochmal kopt de bal weg. Klungelig pakt Kropek de bal. Rosso rent richting de bal. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wataha Kopernik 72%, ROW Legia Rybnik 28%.
Wataha Kopernik - ROW Legia Rybnik 0:9