Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Fluffy Aimers Victoria Korczyna
moja1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Longari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fioravanti de bal. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioravanti onderschept slim de pass. Fioravanti draait met de bal, schiet en ... Arasim bokst de bal weg.

15e minuut.
Sieradzki kopt de bal weg. Ćatić is nu in balbezit. Łagódka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łagódka krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Grupiński speelt de bal door. Bieniek rent richting de bal. Bieniek probeert naar een medespeler te passen. Fioravanti rent richting de bal. Fioravanti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Grupiński geeft een hoge lob. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić schiet op doel. Wielebny onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 1:0

28e minuut.
Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny rent richting de bal. Fioravanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioravanti draait met de bal, schiet en ... Arasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Sieradzki met een snelle inworp. Grupiński rent richting de bal. Grupiński geeft een lange en hoge pass. Fioravanti heeft problemen om de bal te vangen. Fioravanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Arasim met een harde bal richting middenveld. Grupiński kopt de bal weg. Fioravanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioravanti schiet op doel. Arasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński passt de bal zonder na te denken. Fioravanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioravanti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pokorny heeft problemen om de bal te vangen. Fioravanti rent richting de bal. Fioravanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Fluffy Aimers 33%, Victoria Korczyna 67%.
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 1:0

50e minuut.
Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Łagódka is nu in balbezit. Bieniek onderschept slim de pass. Bieniek geeft de bal voor. Fioravanti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brzustewicz rent richting de bal. Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki met een sublieme pass. Ćatić rent richting de bal. Ćatić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 2:0

54e minuut.
Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longari. Longari krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Pokorny probeert de bal aan de voet te houden. Łagódka rent richting de bal. Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński draait met de bal, schiet en ... Arasim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 3:0

60e minuut.
Pietruszka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fioravanti onderschept slim de pass. Pokorny probeert naar een medespeler te passen. Kozioł heeft problemen om de bal te vangen. Fioravanti verovert de bal door een tackle van achteren. Fioravanti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Strąk de bal. Ćatić rent richting de bal. Ćatić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 4:0

64e minuut.
Laskowiec rent richting de bal. Ćatić verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kurnatowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kurnatowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurnatowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Arasim neemt vlug de vrije trap. Bieniek kopt de bal weg. Daar is Kozioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fioravanti rent richting de bal. Fioravanti schiet op doel. Arasim bokst de bal weg. Strąk heeft problemen om de bal te vangen. Ćatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćatić schiet op doel. Strąk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 5:0

73e minuut.
Grupiński kopt de bal weg. Pokorny rent richting de bal. Ćatić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćatić geeft een lange en hoge pass. Daar is Fioravanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 6:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barulski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grupiński is nu in balbezit. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek geeft de bal voor. Fioravanti is nu in balbezit. Fioravanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bieniek is nu in balbezit. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal in één keer door. Fioravanti rent richting de bal. Fioravanti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bieniusiewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pietruszka met een sublieme pass. Strąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski verovert de bal door een tackle van achteren. Barulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Fluffy Aimers 32%, Victoria Korczyna 68%.
Fc Fluffy Aimers - Victoria Korczyna 6:0