Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapiecek FC fc dankowice
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tomczyk geeft een hoge lob. Wilchowski rent richting de bal. Przesmycki onderschept slim de pass. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap. Rogacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laboga met een sublieme pass. Korbiel rent richting de bal. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Drabczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Haraburda is nu in balbezit. Met opzet legt Momuntjuk zijn tegenspeler op de grond. Momuntjuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Haraburda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wilchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korbiel onderschept slim de pass. Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wilchowski trapt de bal weg. Świstek kopt de bal weg. Załoga probeert de bal aan de voet te houden. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapiecek FC 61%, fc dankowice 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zapiecek FC - fc dankowice 0:0

51e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Sulich onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korbiel. Korbiel krijgt een gele kaart. Sulich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Załoga met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Drabczyk de bal. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica schiet op doel. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Załoga passt de bal met de wreef. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski met een sublieme pass. Klungelig pakt Przesmycki de bal. Przesmycki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Korbiel onderschept slim de pass. Załoga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korbiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomczyk komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Załoga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapiecek FC - fc dankowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapiecek FC 43%, fc dankowice 57%.
Zapiecek FC - fc dankowice 0:1