Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tajfun Częstochowa QuestGeo
433 Tactiek Poczatek
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.4 gemiddelde waardering 37
weak Schieten adequate
weak Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Jurczak probeert naar een medespeler te passen. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl passt de bal zonder na te denken. Dambach rent richting de bal. Dambach schiet op doel. Wlazły bokst de bal weg.

9e minuut.
Wlazły met een sublieme pass. Müller kopt de bal weg. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger verovert de bal door een tackle van achteren. Zeiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Müller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Harasimczuk de bal. Harasimczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Müller heeft problemen om de bal te vangen. Müller geeft de bal voor. Harasimczuk kopt de bal weg. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wadyl speelt de bal door. Roszkowski rent richting de bal. Müller onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zeiger de bal. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zeiger is nu in balbezit. Zeiger passt de bal in één keer door. Dambach rent richting de bal. Dambach schiet op doel. Wlazły werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tajfun Częstochowa - QuestGeo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tajfun Częstochowa 71%, QuestGeo 29%.
KS Tajfun Częstochowa - QuestGeo 0:1

48e minuut.
Wadyl passt de bal in één keer door. Müller is nu in balbezit. Müller speelt de bal door. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl met een sublieme pass. Harasimczuk heeft problemen om de bal te vangen. Dambach is nu in balbezit. Dambach schiet op doel. Wlazły bokst de bal weg. Gliniecki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pino trapt de bal weg. Wiejowski kopt de bal weg. Lică probeert de bal aan de voet te houden. Szczęściarz rent richting de bal. Szczęściarz schiet op doel. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zeiger heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl met een sublieme pass. Dambach rent richting de bal. Dambach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tajfun Częstochowa 61%, QuestGeo 39%.
KS Tajfun Częstochowa - QuestGeo 0:1