Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-K-S Bochnia Kujawia Włocławek
523 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 41
goed Schieten goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kosakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosakowski passt de bal in één keer door. Wareniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel verovert de bal door een tackle van achteren. Miguel haalt uit met een fantastische trap. Oláh bokst de bal weg.

5e minuut.
Kwasigroch probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Malia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pérez Malia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Malia draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kwasigroch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Nunzio met een snelle inworp. Pérez Malia rent richting de bal. Pérez Malia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Deodoro is nu in balbezit. Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Miguel is nu in balbezit. Miguel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek geeft een lange en hoge pass. Miguel rent richting de bal. Miguel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 1:0

29e minuut.
Kosakowski heeft problemen om de bal te vangen. Świderski is nu in balbezit. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kosakowski probeert naar een medespeler te passen. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car passt de bal zonder na te denken. Pérez Malia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Iliopoulos kopt de bal weg. Daar is Kosakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski schiet op doel. Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-K-S Bochnia 61%, Kujawia Włocławek 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 1:1

49e minuut.
Kosakowski probeert naar een medespeler te passen. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car passt de bal in één keer door. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski geeft de bal voor. Daar is Kosakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mamet probeert naar een medespeler te passen. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos passt de bal met de wreef. Świderski is nu in balbezit. Świderski haalt uit met een fantastische trap. Samojeden bokst de bal weg.

64e minuut.
Kwasigroch geeft de bal voor. Inworp. De Nunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Malia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia geeft een lange en hoge pass. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świderski krijgt zijn hoofd ertegen. Samojeden bokst de bal weg.

70e minuut.
Pérez Malia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia geeft een hoge lob. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski schiet op doel. Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 1:2

71e minuut.
Rosada geeft een lange en hoge pass. Car kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rosada de bal onder controle te krijgen. Świderski is nu in balbezit. Świderski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cazacioc is nu in balbezit. Cazacioc geeft een lange en hoge pass. Kleszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Miguel rent richting de bal. Miguel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De Nunzio is nu in balbezit. De Nunzio passt de bal met de wreef. Kosakowski speelt de bal door. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia schiet op doel. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samojeden speelt de bal door. Kleszczewski kopt de bal weg. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 2:2

87e minuut.
De Nunzio is nu in balbezit. De Nunzio passt de bal met de wreef. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-K-S Bochnia 63%, Kujawia Włocławek 37%.
B-K-S Bochnia - Kujawia Włocławek 2:3