Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Lunga AC Pancerniki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Grzywna de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieniecki. Grzywna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sawko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grzywna krijgt zijn hoofd ertegen. Jałkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Lunga - AC Pancerniki 0:1

9e minuut.
Waligóra passt de bal in één keer door. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz schiet op doel. Kurański bokst de bal weg.

28e minuut.
Stramowski met een harde bal richting middenveld. Bieniecki kopt de bal weg. Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna draait met de bal, schiet en ... Jałkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Lankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler rent richting de bal. Kełkowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lankiewicz rent richting de bal. Lankiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kełkowiecki neemt de hoekschop. Sieniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz is nu in balbezit. Targosz draait met de bal, schiet en ... Kurański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mętel heeft problemen om de bal te vangen. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz schiet op doel. Kurański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler geeft de bal voor. Frączyński heeft problemen om de bal te vangen. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jałkiewicz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kawaler de bal. Sawko met een sublieme pass. Grzywna heeft problemen om de bal te vangen. Grzywna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Lunga - AC Pancerniki 0:2

45e minuut.
Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniawski rent richting de bal. Targosz onderschept slim de pass. Ogaza rent richting de bal. Ogaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Lunga 51%, AC Pancerniki 49%.
Academia Lunga - AC Pancerniki 0:2

66e minuut.
Ogaza is nu in balbezit. Sawko verovert de bal door een tackle van achteren. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waligóra is nu in balbezit. Waligóra geeft de bal voor. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak speelt de bal door. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Lunga 62%, AC Pancerniki 38%.
Academia Lunga - AC Pancerniki 0:2