Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bleeeeeeeee Ujeścisko Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Bimbrowski geeft de bal voor. Kolski is nu in balbezit. Kolski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olek de bal onder controle te krijgen. Fina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 1:0

22e minuut.
Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda geeft de bal voor. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolski onderschept slim de pass. Kolski haalt uit met een fantastische trap. Fina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 2:0

26e minuut.
Grabarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boniek is nu in balbezit. Boniek passt de bal in één keer door. Kolski rent richting de bal. Kolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szudrowicz kopt de bal weg. Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal in één keer door. Pikuś rent richting de bal. Pikuś draait met de bal, schiet en ... Zaorski bokst de bal weg.

31e minuut.
Boniek onderschept slim de pass. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz passt de bal zonder na te denken. Kolski rent richting de bal. Kolski haalt uit met een fantastische trap. Fina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fina met een sublieme pass. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaorski speelt de bal door. Kurzaj kopt de bal weg. Daar is Boniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Olek geeft de bal voor. Daar is Derwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikuś rent richting de bal. Najdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Najdecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Najdecki schiet op doel. Klungelig pakt Boniek de bal. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniek onderschept slim de pass. Boniek met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 49%, Ujeścisko Fc 51%.
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 2:1

49e minuut.
Kurzaj met een sublieme pass. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski geeft een lange en hoge pass. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 3:1

57e minuut.
Kuroś met de inworp. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot met een sublieme pass. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Najdecki onderschept slim de pass. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski passt de bal met de wreef. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolski draait met de bal, schiet en ... Fina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kawski kopt de bal weg. Szudrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Kolski is nu in balbezit. Kolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Szudrowicz de bal. Kurzaj rent richting de bal. Kurzaj met een sublieme pass. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleeeeeeeee 47%, Ujeścisko Fc 53%.
Bleeeeeeeee - Ujeścisko Fc 3:2