Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudowne Eryki KS Cichy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Maciągowski is nu in balbezit. Koszela rent richting de bal. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - KS Cichy 1:0

7e minuut.
Bania passt de bal met de wreef. Kasprzak geeft een lange en hoge pass. Wenta verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fita zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Siemian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bania rent richting de bal. Bania geeft de bal voor. Wiktorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bania speelt de bal door. Mach is nu in balbezit. Łopaciński is nu in balbezit. Mach onderschept slim de pass. Mach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cudowne Eryki - KS Cichy 1:1

35e minuut.
Fita rent richting de bal. Fita met een sublieme pass. Bania is nu in balbezit. Bania geeft een lange en hoge pass. Wiktorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Eryki - KS Cichy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 65%, KS Cichy 35%.
Cudowne Eryki - KS Cichy 1:2

49e minuut.
Siemian met een snelle inworp. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko geeft een lange en hoge pass. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Rotocki met een harde bal richting middenveld. Pudysiak kopt de bal weg. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek onderschept slim de pass. Burek met een sublieme pass. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Rotocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Buryta geeft de bal voor. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Eryki 66%, KS Cichy 34%.
Cudowne Eryki - KS Cichy 1:2