Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Cichy Wildeckie Armaty
Normal Tactiek 532 ro2
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Levitskiy geeft een lange en hoge pass. Phú probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een hoge lob. Phú is nu in balbezit. Phú geeft een hoge lob. Saraceno maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Wachowicz de bal. Inworp. Drapšin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stark geeft de bal voor. Phú geeft een hoge lob. Rotocki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Saraceno draait met de bal, schiet en ... Siekierecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żyłas kopt de bal weg. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:1

15e minuut.
Koszela verovert de bal door een tackle van achteren. Koszela geeft een lange en hoge pass. Daar is Żyłas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:2

23e minuut.
Ruciński passt de bal zonder na te denken. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú speelt de bal door. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:3

24e minuut.
Wachowicz is nu in balbezit. Wachowicz passt de bal in één keer door. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotocki met een sublieme pass. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mach maakt een afschuwelijke overtreding. Mach krijgt een gele kaart. Kusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Levitskiy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buryta controleert de bal met de borst. Saraceno rent richting de bal. Saraceno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:4

27e minuut.
Kusz passt de bal in één keer door. Phú rent richting de bal. Phú speelt de bal door. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:5

40e minuut.
Doeltrap. Siekierecki trapt de bal weg van het doel. Mach speelt de bal door. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak passt de bal in één keer door. Kusz probeert naar een medespeler te passen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú draait met de bal, schiet en ... Rotocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Cichy 65%, Wildeckie Armaty 35%.
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:5

47e minuut.
Phú passt de bal zonder na te denken. Żyłas geeft een lange en hoge pass. Bjørnmose geeft een lange en hoge pass. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Miller is nu in balbezit. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszela met een sublieme pass. Phú is nu in balbezit. Phú draait met de bal, schiet en ... Rotocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kasprzak passt de bal in één keer door. Żyłas rent richting de bal. Saraceno verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. Rotocki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Buryta kopt de bal weg. Phú is nu in balbezit. Phú probeert naar een medespeler te passen. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:6

62e minuut.
Phú passt de bal zonder na te denken. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapšin probeert naar een medespeler te passen. Phú rent richting de bal. Phú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kusz kopt de bal weg. Saraceno is nu in balbezit. Phú is nu in balbezit. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Cichy 74%, Wildeckie Armaty 26%.
KS Cichy - Wildeckie Armaty 0:6