Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA A.C.Oltenia
univ Tactiek 5D.2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Roma heeft problemen om de bal te vangen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - A.C.Oltenia 1:0

3e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft de bal voor. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dugonics kopt de bal weg. Lord rent richting de bal. Areni rent richting de bal. Areni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - A.C.Oltenia 2:0

18e minuut.
Dugonics geeft een lange en hoge pass. Sfeclă speelt de bal door. Taroni speelt de bal door. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Lord is nu in balbezit. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - A.C.Oltenia 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Koryzna de bal. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chiacu de bal onder controle te krijgen. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera onderschept slim de pass. Taroni onderschept slim de pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Taroni onderschept slim de pass. Taroni passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Sfeclă bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürner is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 36%, A.C.Oltenia 64%.
WALLACHIA - A.C.Oltenia 3:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mungov is nu in balbezit. Mungov geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft de bal voor. Chiacu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - A.C.Oltenia 3:1

67e minuut.
Daar is Egger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz is nu in balbezit. Egger maakt een afschuwelijke overtreding. Egger krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal met de wreef. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas geeft een lange en hoge pass. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Colasanto bokst de bal weg. Egger is nu in balbezit. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - A.C.Oltenia 3:2

87e minuut.
Klungelig pakt Nadaský de bal. Nadaský probeert naar een medespeler te passen. Kuffner geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 65%, A.C.Oltenia 35%.
WALLACHIA - A.C.Oltenia 3:2