Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud WALLACHIA
1.01.1.22 Tactiek univ
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Mungov met een sublieme pass. Nadiroğlu rent richting de bal. Roma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roma krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Taroni kopt de bal weg. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Ivanušec bokst de bal weg.

17e minuut.
Alvarez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Areni kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Ivanušec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:1

19e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangione verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roma. Roma krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 48%, WALLACHIA 52%.
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:1

55e minuut.
Pavón geeft de bal voor. Egger kopt de bal weg. Taroni speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nadiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Areni onderschept slim de pass. Areni met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Ivanušec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lord komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chyba geeft een hoge lob. Daar is Robinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:2

71e minuut.
Kuffner komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Areni met een snelle inworp. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ivanušec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:3

75e minuut.
Klungelig pakt García Tinchi de bal. Chyba rent richting de bal. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Barbosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 1:3

77e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón geeft een hoge lob. Mungov probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alvarez passt de bal met de wreef. Chacón geeft de bal voor. Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavón geeft een lange en hoge pass. Răduţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 50%, WALLACHIA 50%.
Spicul Salcud - WALLACHIA 2:3