Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA MoReS FC
univ Tactiek bailando
44% Balbezit 56%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Salvatierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - MoReS FC 1:0

12e minuut.
Roma rent richting de bal. Okienko is nu in balbezit. Roma rent richting de bal. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taroni passt de bal in één keer door. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Barbosa trapt de bal weg. Roma kopt de bal weg. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ... Smith probeert de bal aan de voet te houden. Salvatierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kuffner verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffner geeft de bal voor. Tadin kan de bal niet met de borst controleren. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Salvatierra bokst de bal weg. Roma controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 36%, MoReS FC 64%.
WALLACHIA - MoReS FC 1:0

50e minuut.
Drapała passt de bal zonder na te denken. García Villar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Egger ... Strafschop! Egger krijgt een gele kaart. García Villar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Villar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Barbosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ansori passt de bal zonder na te denken. Dugonics is nu in balbezit. Nichaev is nu in balbezit. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Smith de bal. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - MoReS FC 2:0

66e minuut.
Kuffner passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Smith begaat een overtreding. Smith krijgt een gele kaart. Roma raakt geblesseerd tijdens het duel. State zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal met de wreef. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - MoReS FC 3:0

70e minuut.
Inworp. Lord komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen. Kupisz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko passt de bal met de wreef. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - MoReS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 42%, MoReS FC 58%.
WALLACHIA - MoReS FC 4:0