Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venaos Frente Atletico
Normal Tactiek 2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Rotas met een sublieme pass. Klungelig pakt Cerliani de bal. Cerliani probeert naar een medespeler te passen. Frugoni rent richting de bal. Frugoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Malik geeft de bal voor. Rotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotas met een sublieme pass. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mejuto González controleert de bal met de borst. Rotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotas passt de bal met de wreef. Frugoni rent richting de bal. Frugoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ramón verovert de bal door een tackle van achteren. Ramón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieto Cortés geeft een hoge lob. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mejuto González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casillas Fernández komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Casillas Fernández geeft een lange en hoge pass. Wcisło rent richting de bal. Wcisło geeft een hoge lob. Daar is Cerliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerliani onderschept slim de pass. Cerliani geeft een hoge lob. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venaos - Frente Atletico 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venaos 77%, Frente Atletico 23%.
Venaos - Frente Atletico 0:1

49e minuut.
Bodnarovský is nu in balbezit. Bodnarovský passt de bal in één keer door. Frugoni is nu in balbezit. Frugoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venaos - Frente Atletico 0:2

51e minuut.
Cubillos met een sublieme pass. Malik rent richting de bal. Malik geeft de bal voor. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venaos - Frente Atletico 0:3

62e minuut.
Klungelig pakt Ramón de bal. Malik rent richting de bal. Malik geeft de bal voor. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Rotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotas geeft een hoge lob. Rodríguez Caña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Frugoni verovert de bal door een tackle van achteren. Frugoni haalt uit met een fantastische trap. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venaos - Frente Atletico 0:4

76e minuut.
Włostowski neemt vlug de vrije trap. Rotas kopt de bal weg. Daar is Sánchez del Amo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venaos - Frente Atletico 0:5

89e minuut.
Klungelig pakt Ramón de bal. Malik rent richting de bal. Malik speelt de bal door. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alonso Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venaos 80%, Frente Atletico 20%.
Venaos - Frente Atletico 0:5