Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Villalobos
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17683
+- Bucharest City Central
4 1 3 2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 28.1
outstanding Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Bueno Gómez passt de bal in één keer door. Galstyan is nu in balbezit. Galstyan met een sublieme pass. Belfour is nu in balbezit. Belfour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paranghel de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kotwas neemt de hoekschop. Bueno Gómez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan geeft de bal voor. Bueno Gómez kopt de bal weg. Belfour is nu in balbezit. Belfour draait met de bal, schiet en ... Preoteasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 1:0

14e minuut.
Kotwas met de inworp. Cini speelt de bal door. Klungelig pakt Belfour de bal. Belfour schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sălăgeanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vlădulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 2:0

16e minuut.
Vlădulescu passt de bal met de wreef. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini met een sublieme pass. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bueno Gómez is nu in balbezit. Belfour met een sublieme pass. Daar is Bueno Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vlădulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Belfour de bal. Belfour probeert naar een medespeler te passen. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel. Preoteasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 3:0

26e minuut.
Kotwas geeft een lange en hoge pass. Belfour kopt de bal weg. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Paranghel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kotwas geeft de bal voor. Klungelig pakt Răileanu de bal. Belfour speelt de bal door. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel. Preoteasa bokst de bal weg. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 4:0

29e minuut.
Cini probeert naar een medespeler te passen. Belfour speelt de bal door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez schiet op doel. Preoteasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 5:0

31e minuut.
Cini is nu in balbezit. Cini passt de bal in één keer door. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preoteasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bratu passt de bal zonder na te denken. Cini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bueno Gómez de bal. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 6:0

36e minuut.
Cini met een sublieme pass. Daar is Kotwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwas speelt de bal door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini probeert naar een medespeler te passen. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 7:0

38e minuut.
Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Cini met een sublieme pass. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szekely geeft een lange en hoge pass. Saadallah geeft een lange en hoge pass. Bueno Gómez kopt de bal weg. Belfour is nu in balbezit. Belfour haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlădulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belfour rent richting de bal. Belfour draait met de bal, schiet en ... Preoteasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Galstyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Cini de bal. Cini passt de bal in één keer door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Belfour is nu in balbezit. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 16%, Bucharest City Central 84%.
+- - Bucharest City Central 7:0

51e minuut.
Kotwas rent richting de bal. Kotwas met een sublieme pass. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 8:0

53e minuut.
Deaconescu passt de bal in één keer door. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 9:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotwas met de inworp. Cini rent richting de bal. Cini geeft een lange en hoge pass. Belfour krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 10:0

58e minuut.
Cini is nu in balbezit. Cini passt de bal met de wreef. Daar is Bueno Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Preoteasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 11:0

63e minuut.
Cini controleert de bal met de borst. Cini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sălăgeanu de bal. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Belfour verovert de bal door een tackle van achteren. Belfour met een sublieme pass. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Gómez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 12:0

68e minuut.
Cini rent richting de bal. Cini passt de bal in één keer door. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 13:0

69e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Cini met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Belfour onderschept slim de pass. Belfour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Velescu kopt de bal weg. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwas geeft een lange en hoge pass. Belfour krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kotwas heeft problemen om de bal te vangen. Kotwas geeft een hoge lob. Belfour kopt de bal weg. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Galstyan speelt de bal door. Sălăgeanu rent richting de bal. Belfour verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Bucharest City Central 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 18%, Bucharest City Central 82%.
+- - Bucharest City Central 14:0