Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: StamArena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13861
fc stama FC TULCEA L.D.
343 Tactiek 4-5-1
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


16e minuut.
Petrašinović passt de bal in één keer door. Keresztúri rent richting de bal. Poch verovert de bal door een tackle van achteren. Poch draait met de bal, schiet en ... Miloradović probeert de bal aan de voet te houden. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dal Pra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kręcina met de inworp. Miloradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloradović draait met de bal, schiet en ... Năstăsoiu bokst de bal weg.

18e minuut.
Dal Pra bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum verovert de bal door een tackle van achteren. Baum probeert naar een medespeler te passen. Poch rent richting de bal. Poch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kogut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tagliamonte de bal. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Botezatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Allighieri kopt de bal weg. Tagliamonte is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bothwell de bal onder controle te krijgen. Botezatu bokst de bal weg.

26e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Botezatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stama - FC TULCEA L.D. 0:1

36e minuut.
Inworp. Thiên Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernacchi is nu in balbezit. Thiên Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Hưng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Keresztúri heeft problemen om de bal te vangen. Baum is nu in balbezit. Baum passt de bal met de wreef. Petrašinović is nu in balbezit. Petrašinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stama 37%, FC TULCEA L.D. 63%.
fc stama - FC TULCEA L.D. 0:1

51e minuut.
Dal Pra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiên Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miloradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloradović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc stama - FC TULCEA L.D. 1:1

58e minuut.
Batusha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kręcina met een snelle inworp. Miloradović rent richting de bal. Miloradović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Pra begaat een overtreding. Baum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tagliamonte met een snel genomen vrije trap. Poch kopt de bal weg. Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrašinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petrašinović is nu in balbezit. Thiên Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Hưng geeft de bal voor. Kręcina rent richting de bal. Kręcina haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Baum passt de bal in één keer door. Daar is Thiên Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Hưng probeert naar een medespeler te passen. Miloradović rent richting de bal. Miloradović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baum met een sublieme pass. Thiên Hưng is nu in balbezit. Thiên Hưng met een sublieme pass. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović geeft een hoge lob. Năstăsoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mercer geeft de bal voor. Inworp. Thiên Hưng met een snelle inworp. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baum is nu in balbezit. Met opzet legt Dal Pra zijn tegenspeler op de grond. Baum raakt geblesseerd tijdens het duel. Tagliamonte met een snel genomen vrije trap. Thiên Hưng probeert de bal met de borst te controleren. Petrašinović rent richting de bal. Petrašinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stama 36%, FC TULCEA L.D. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc stama - FC TULCEA L.D. 1:1