Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Furtuna Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12965
Furtuna AC Milan!!!
new Tactiek nc
49% Balbezit 51%
1% Spel op eigen helft 99%
73 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 32.2
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


1e minuut.
Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte speelt de bal door. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 1:0

3e minuut.
Godylewicz passt de bal met de wreef. Panic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kretz speelt de bal door. Klungelig pakt Panic de bal. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 2:0

4e minuut.
Cabuşchin is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu speelt de bal door. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 3:0

6e minuut.
Klungelig pakt Esnal de bal. Esnal probeert naar een medespeler te passen. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 4:0

8e minuut.
Klungelig pakt Abächerli de bal. Martínez Pujalte speelt de bal door. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 5:0

10e minuut.
Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kretz is nu in balbezit. Kretz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panic de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 6:0

11e minuut.
Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz speelt de bal door. Klungelig pakt Panic de bal. Panic schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 7:0

13e minuut.
Huisman kopt de bal weg. Panic rent richting de bal. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 8:0

14e minuut.
Diago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Dragomirescu controleert de bal met de borst. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kretz is nu in balbezit. Kretz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Weah trapt de bal weg. Daar is Esnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esnal met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 9:0

17e minuut.
Inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Panic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 10:0

18e minuut.
Martínez Pujalte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kretz met een sublieme pass. Panic heeft problemen om de bal te vangen. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 11:0

19e minuut.
Weah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Pujalte met de inworp. Kretz probeert de bal met de borst te controleren. Kretz draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 12:0

21e minuut.
Inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu controleert de bal met de borst. Dragomirescu schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 13:0

22e minuut.
Martínez Pujalte met een snelle inworp. Kretz is nu in balbezit. Kretz passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 14:0

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Pujalte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragomirescu kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 15:0

24e minuut.
Martínez Pujalte met een snelle inworp. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz met een sublieme pass. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 16:0

27e minuut.
Găleşanu geeft de bal voor. Esnal kopt de bal weg. Panic controleert de bal met de borst. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 17:0

28e minuut.
Inworp. Misiewicz met een snelle inworp. Dragomirescu kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Dragomirescu probeert de bal met de borst te controleren. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weah met een harde bal richting middenveld. Kretz kopt de bal weg. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Esnal kopt de bal weg. Daar is Kretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kretz met een sublieme pass. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panic is nu in balbezit. Panic passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Abächerli passt de bal zonder na te denken. Kretz met een sublieme pass. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 18:0

35e minuut.
Czop geeft een lange en hoge pass. Kretz is nu in balbezit. Kretz met een sublieme pass. Klungelig pakt Panic de bal. Panic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 19:0

37e minuut.
Kretz is nu in balbezit. Kretz met een sublieme pass. Daar is Panic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 20:0

39e minuut.
Czop geeft een lange en hoge pass. Huisman kopt de bal weg. Misiewicz met een sublieme pass. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic schiet op doel. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 21:0

40e minuut.
Weah met een sublieme pass. Leal Musa heeft problemen om de bal te vangen. Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz geeft een hoge lob. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 22:0

42e minuut.
Panic heeft problemen om de bal te vangen. Panic draait met de bal, schiet en ... Weah probeert de bal aan de voet te houden. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 23:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 24:0

44e minuut.
Weah is nu in balbezit. Weah geeft een hoge lob. Panic probeert de bal met de borst te controleren. Panic schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 2%, AC Milan!!! 98%.
Furtuna - AC Milan!!! 25:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Pujalte met een snelle inworp. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 26:0

47e minuut.
Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Kretz is nu in balbezit. Kretz passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 27:0

48e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Weah heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Pujalte zal de hoekschop nemen. Dragomirescu kopt de bal weg. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap. Weah bokst de bal weg. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 28:0

50e minuut.
Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz met een sublieme pass. Dragomirescu geeft een hoge lob. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panic heeft problemen om de bal te vangen. Panic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Weah met een harde bal richting middenveld. Esnal kopt de bal weg. Klungelig pakt Kretz de bal. Kretz passt de bal in één keer door. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martínez Pujalte zal de hoekschop nemen. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Panic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz passt de bal in één keer door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 29:0

54e minuut.
Găleşanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kretz de bal. Kretz passt de bal met de wreef. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Weah trapt de bal weg van het doel. Törker rent richting de bal. Törker probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Paal! Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 30:0

58e minuut.
Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panic de bal. Panic haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 31:0

59e minuut.
Găleşanu geeft de bal voor. Huisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huisman speelt de bal door. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 32:0

61e minuut.
Cabuşchin met een snelle inworp. Dragomirescu met een sublieme pass. Panic heeft problemen om de bal te vangen. Panic haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 33:0

63e minuut.
Kretz met een sublieme pass. Martínez Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 34:0

64e minuut.
Törker kopt de bal weg. Kretz met een sublieme pass. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 35:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Dragomirescu probeert de bal met de borst te controleren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 36:0

68e minuut.
Esnal probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz speelt de bal door. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 37:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu probeert de bal met de borst te controleren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 38:0

71e minuut.
Esnal controleert de bal met de borst. Misiewicz speelt de bal door. Panic is nu in balbezit. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 39:0

72e minuut.
Panic kopt de bal weg. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 40:0

77e minuut.
Gânsac rent richting de bal. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz passt de bal in één keer door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 41:0

79e minuut.
Misiewicz onderschept slim de pass. Misiewicz met een sublieme pass. Kretz rent richting de bal. Kretz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 42:0

80e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panic de bal. Panic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Martínez Pujalte passt de bal zonder na te denken. Kretz is nu in balbezit. Găleşanu speelt de bal door. Kretz is nu in balbezit. Kretz passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 43:0

83e minuut.
Martínez Pujalte met de inworp. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz met een sublieme pass. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 44:0

83e minuut.
Weah bereikt de bal nog maar net als eerste. Weah geeft een hoge lob. Martínez Pujalte kopt de bal weg. Daar is Panic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 45:0

85e minuut.
Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu speelt de bal door. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 46:0

88e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - AC Milan!!! 47:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 1%, AC Milan!!! 99%.
Furtuna - AC Milan!!! 47:0