Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17437
FC ARGES Rapid Campulung
echilibrat Tactiek proba 1
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 35.2
uitmuntend Schieten matig
solide Passen solide
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Karonen geeft een hoge lob. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... De Marco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 1:0

5e minuut.
Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karonen met de inworp. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stubiński geeft de bal voor. Orsi heeft problemen om de bal te vangen. Brama begaat een overtreding. Brama krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Hedrén rent richting de bal. Hedrén probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rios de bal. Rios geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Brama geeft de bal voor. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 2:0

27e minuut.
Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Orsi is nu in balbezit. Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Brama geeft een hoge lob. Pesser maakt een snoekduik en kopt de bal. Capoferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bucătaru passt de bal in één keer door. Schavemaker heeft problemen om de bal te vangen. Boczek speelt de bal door. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Capoferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pietrkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Pesser is nu in balbezit. Pesser passt de bal zonder na te denken. Caton is nu in balbezit. Caton schiet op doel. Capoferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 3:0

43e minuut.
Chiriţă geeft een hoge lob. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 24%, Rapid Campulung 76%.
FC ARGES - Rapid Campulung 3:0

47e minuut.
Caton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pesser de bal onder controle te krijgen. Październik rent richting de bal. Caton verovert de bal door een tackle van achteren. Caton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Capoferri trapt de bal weg van het doel. Karonen kopt de bal weg. Stubiński kan de bal niet met de borst controleren. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Spitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rios de bal. Boczek met een sublieme pass. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton onderschept slim de pass. Caton geeft een lange en hoge pass. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 4:0

57e minuut.
Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Karonen geeft een lange en hoge pass. Pesser krijgt zijn hoofd ertegen. Capoferri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 5:0

59e minuut.
Chiriţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Caton de bal. Caton passt de bal zonder na te denken. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser passt de bal zonder na te denken. Stubiński probeert naar een medespeler te passen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser schiet op doel. Capoferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caton is nu in balbezit. Caton schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Standaert passt de bal met de wreef. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton probeert naar een medespeler te passen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 6:0

73e minuut.
Rios is nu in balbezit. Rios geeft een lange en hoge pass. Bucătaru kopt de bal weg. Caton is nu in balbezit. Caton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Orsi kopt de bal weg. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik is nu in balbezit. Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Capoferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Boczek rent richting de bal. Boczek passt de bal met de wreef. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu schiet op doel. Capoferri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - Rapid Campulung 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 15%, Rapid Campulung 85%.
FC ARGES - Rapid Campulung 7:0